İşlemciniz kötü olduğundan 4000 TL fiyat yazın, alıcı pazarlık yaparsa 3700-3500 alırsınız.kaça gidebilir?
İşlemciniz kötü olduğundan 4000 TL fiyat yazın, alıcı pazarlık yaparsa 3700-3500 alırsınız.kaça gidebilir?
Bence max 3k eder, satabileceğinizi düşünmüyorum o fiyata.3600 yazdım 3500'e veya 3400'e bırakırım. Bu en mantıklısı geldi.
Tamada hocam nakit verip gelip alırım diye bir alıcı çıkarsa size fiyati 3200 e kadar düşürtür.3600 yazdım 3500'e veya 3400'e bırakırım. Bu en mantıklısı geldi.
sonuç itibari ile nakit alacağız zaten. Kredi kartına taksit yapmıyoruz.Tamada hocam nakit verip gelip alırım diye bir alıcı çıkarsa size fiyati 3200 e kadar düşürtür.
malı alıcısı gelir kontrol eder alır gider. Ben mi ayağına götüreceğim alacak kişinin?Tamada hocam nakit verip gelip alırım diye bir alıcı çıkarsa size fiyati 3200 e kadar düşürtür.
Öyle demek istemedim, öğrenciyim şuyum buyum bahanesiyle size fiyati düşürtür ondan dolayı 4000 TL koyun dedim.sonuç itibari ile nakit alacağız zaten. Kredi kartına taksit yapmıyoruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
malı alıcısı gelir kontrol eder alır gider. Ben mi ayağına götüreceğim alacak kişinin?
Zaten kenarıda sistem alabilecek param var. Çok kasmıyorum yani benim için acelesi yok. Hak ettiğini veren alır gider onun harici ölücülere dönüş bile yapmıyorum engeli basıyorum. Malum ülkede çok fazla var böyleleri.Öyle demek istemedim, öğrenciyim şuyum buyum bahanesiyle size fiyati düşürtür ondan dolayı 4000 TL koyun dedim