geçersin gibi geliyor molecule pc de mesela 14 e sistem var kanalda da var da-m1 bunu kaça satabilirsin türkiyede olmadığım için bilemem piyasayı bilmiyorumBu forumdaki eski üyelerden beni bilen bilir, aşağıdaki sistemi 2020 yılının sonlarına doğru onların yardımıyla binbir emekle toplamıştım.
Sistemi topladıktan sonra da bu piyasadan elimi ayağımı çektim takip etmedim. Ancak son zamanlarda bu piyasa tekrardan beni içine çekti, bende sistemimi satıp daha üst seviye bir PC toplamak istedim.
Aşağıda özelliklerini belirttiğim sistemi sizce ne kadardan satmalıyım ?
CPU AMD Ryzen 5 3600 | Stok Wraith Stealth MB GIGABYTE B450M S2H RAM Corsair Vengeance RGB Pro 8x2 16 GB CL15 3000 MHz CASE Corsair Spec Delta RGB GPU EVGA GTX 1070 Tİ 8 GB FTW ULTRA SİLENT PSU Corsair VS550 80+ HDD Seagate Barracuda 1 TB 7200 Rpm SSD Samsung 860 EVO 250 GB
Sistemi sattıktan sonra üstüne en fazla 3000 TL koyabilirim. Sizce satmak mantıklı mı ? Daha üst bir sisteme geçebilir miyim ?
hazır daha mantıklı hem fiyat açısından hem risk daha az olurPeki sattıktan sonra kendim mi toplayayım hazır sistem mi bekleyeyim ? Hangisi daha avantajlı olur ? İndirimleri ve fırsatları sürekli takip eden biriyim bu arada.
9k ya 3050 ler vardı sanıırm 7 de olabilir hatırlamıyrum ama o tarz bir sisteme geçilebilirAMD GPU düşünmüyorum.
https://www.gencergaming.com/haqqus...4-/-256-gb-sata-ssd-gaming-oyuncu-bilgisayari şu an böyle bişey varAMD GPU düşünmüyorum.
Hocam siz bilirsiniz ama 10'a sattığınızı varsayıyorum. 3K eklerseniz nvidia tarafinda 3050 2060 bi sistem alınabilir. Ama amd tarafında 3060 rakibi bi kart ile toplamak daha mantıklı ama kararınıza saygı duyarım.AMD GPU düşünmüyorum.
Yarın hazır sistem var diye biliyom orda belki uygun fiyata pc çıkar alabilirsin ama kendinde toplaya bilirsin eline 13 geçti desek tektek toplarsanPeki sattıktan sonra kendim mi toplayayım hazır sistem mi bekleyeyim ? Hangisi daha avantajlı olur ? İndirimleri ve fırsatları sürekli takip eden biriyim bu arada.
Aslında bütçeyi biraz daha zorlayıp 3060'lı sisteme de geçebilirim.Hocam siz bilirsiniz ama 10'a sattığınızı varsayıyorum. 3K eklerseniz nvidia tarafinda 3050 2060 bi sistem alınabilir. Ama amd tarafında 3060 rakibi bi kart ile toplamak daha mantıklı ama kararınıza saygı duyarım.
( şuanda aktif olarak RX6600 Ryzen 5 5500 kullanıyorum bi sıkıntısı yok.)
Kalsın hocam
AMD GPU + İntel CPU sistem değil, şuan kullandığım gibi AMD CPU + NVIDIA GPU sistem toplamak istiyorum. Dediğim gibi bütçeyi 3060 için zorlayabilirim.Yarın hazır sistem var diye biliyom orda belki uygun fiyata pc çıkar alabilirsin ama kendinde toplaya bilirsin eline 13 geçti desek tektek toplarsan
Rx 6600+i3 12100f sistem toplaya bilirsin
Kanka darbogaz olmazmı r5 3600 ile rtx 3060Aslında bütçeyi biraz daha zorlayıp 3060'lı sisteme de geçebilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kalsın hocam
AMD GPU + İntel CPU sistem değil, şuan kullandığım gibi AMD CPU + NVIDIA GPU sistem toplamak istiyorum. Dediğim gibi bütçeyi 3060 için zorlayabilirim.
Baktım %5 darboğaz var pek kaydeğe alınacak bir miktat değilKanka darbogaz olmazmı r5 3600 ile rtx 3060
Aslında bütçeyi biraz daha zorlayıp 3060'lı sisteme de geçebilirim.
Kalsın hocam
AMD GPU + İntel CPU sistem değil, şuan kullandığım gibi AMD CPU + NVIDIA GPU sistem toplamak istiyorum. Dediğim gibi bütçeyi 3060 için zorlayabilirim.