mhmetstone
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
MPK işlemci bana kalırsa satıcı bazında bi etki yaratıyor ya. Ayrıca bütçe tam 35 olduğundan maalesef hiç elleme yapamadan satın aldım hatta 34 ten 35 e zorladım yani ama iyi oldu gibi hissediyorum.Bence SSD ve bellek markalarını değiş ve MPK işlemci alma. Forumlarda tartışmalar dönüyordu.
Anakart ram slotu sayın 2 ve 2*8 GB ram almışsın 32 olmalıydı bu sistemeSİSTEM
bu fiyata görünce direkt sepete ekleyip çektim bütçem 35 di tam 35 e denk gelmiş oldu.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Evet göz önünde bulundurdum bütçe tam 35 olduğundan dedim ileride ssd değiştirip ve ayriyeten cl değeri iyi olan 2 adet 16 ram eklerim şimdilik gayet iyi gider diye düşünüyorumAnakart ram slotu sayın 2 ve 2*8 GB ram almışsın 32 olmalıydı bu sisteme
Gen3 SSD ddr5 sisteme yakışmamış
Onun dışında hayırlı olsun iyi günlerde kullan.
Kardom sen önermiştin sanırım sepette indirimi olan msı mag 275 monitörü aldım 24 inç modeli de vardı ama hem fiyat olarak 27 inçle 500 e yakın bir şey oynuyordu hem de sadece mağazalarda satılıyordu o yüzden 27 inç seçtim. Çok teşekkür ediyorum.Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Gayet memnun edeceğini düşünüyorum. Monitörünüz var mı ?
Teşekkür ediyorum daha güzelleri sizin olsun.Hayırlı olsun. Sadece ram single 16gb alsan olurdu ama ilerde degistirecem diyorsun. Güzel sistem.
Çok sevindim hocam valla şimdi hatırladım. Memnun musun peki ?Kardom sen önermiştin sanırım sepette indirimi olan msı mag 275 monitörü aldım 24 inç modeli de vardı ama hem fiyat olarak 27 inçle 500 e yakın bir şey oynuyordu hem de sadece mağazalarda satılıyordu o yüzden 27 inç seçtim. Çok teşekkür ediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ediyorum daha güzelleri sizin olsun.
Dün sipariş geçtim bugun sistem kargoya verilmiş monitör henüz verilmemiş pazartesi salı parçalar elimde olur bakalım testlerini falan yapınca dönüş yaparımÇok sevindim hocam valla şimdi hatırladım. Memnun musun peki ?