Neler Yeni

Bu Sistemi Tavsiye Eder misiniz?

Venzyq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Utku Üçlüprizoğlu
Bütçe
17
Merhaba,
Yakın zamanda bilgisayar toplayacağım.
Bir kaç günlük araştırma sonucu bu sistemde karar kıldım.
Link: Sistem
Ancak size bir şey sormak istiyorum.
Sistem özelleştirme kısmında Anakartı B550m'e geçirmek için +1500 Tl fark istiyor.
Bu seçimi yaptığımızda ise sistemin fiyatı yaklaşık 17Bin Tl Yapıyor.
Daha sonra sistemin RAM'ini 32GB'a çıkarmak istiyorum. Ve bunun içinse 4 RAM Slotuna sahip bir anakart seçmem gerekiyor. Sizce bu +1500 Tl farka değer mi? Yada daha sonra sistemle gelen ASUS B450M DRAGON Anakartını satıp bir B550M Anakartla değiştirsem daha mı fazlaya patlar?
(Farklı Hazır/Toplama Sistem Alternatifleri Sunarsanız Çok Güzel Olur)

ozemheri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,304
İsim
Selçuk Aslan
Merhaba,
Sistem özelleştirme kısmında Anakartı B550m'e geçirmek için +1500 TL fark istiyor.
Bu seçimi yaptığımızda ise sistemin fiyatı yaklaşık 17Bin TL Yapıyor.
Daha sonra sistemin RAM'ini 32GB'a çıkarmak istiyorum. Ve bunun içinse 4 RAM Slotuna sahip bir anakart seçmem gerekiyor. Sizce bu +1500 TL farka değer mi? Yada daha sonra sistemle gelen ASUS B450M DRAGON Anakartını satıp bir B550M Anakartla değiştirsem daha mı fazlaya patlar?
sistem ve fiyatı güzel anakart ASUS PRIME B550M-A/CSM yaparsan çok iyi olur 4ram slotuda mevcut, rami 32gb olması sana kalmış , kasayıda 0tl farkla VENTO VG11A ATX 4 adet RGB FAN modeli ile değişin daha güzel.

Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Özgür Atmaca
Merhaba,
Sistem özelleştirme kısmında Anakartı B550m'e geçirmek için +1500 TL fark istiyor.
Bu seçimi yaptığımızda ise sistemin fiyatı yaklaşık 17Bin TL Yapıyor.
Daha sonra sistemin RAM'ini 32GB'a çıkarmak istiyorum. Ve bunun içinse 4 RAM Slotuna sahip bir anakart seçmem gerekiyor. Sizce bu +1500 TL farka değer mi? Yada daha sonra sistemle gelen ASUS B450M DRAGON Anakartını satıp bir B550M Anakartla değiştirsem daha mı fazlaya patlar?
Müq sistem hemen alınmalı

Venzyq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Utku Üçlüprizoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Özgür Atmaca
Reis konu dışı da Tokatın neresinde oturuyorsun. Bende Tokattayım.
Şuan tokatta değilim maalesef istanbuldayım ama memleketim tokat zile inşallah seneye taşınıcam zileye

Venzyq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Utku Üçlüprizoğlu
sistem ve fiyatı güzel anakart ASUS PRIME B550M-A/CSM yaparsan çok iyi olur 4ram slotuda mevcut, rami 32gb olması sana kalmış , kasayıda 0tl farkla VENTO VG11A ATX 4 adet RGB FAN modeli ile değişin daha güzel.

Ya hocam bende arada kaldım 15.2k dan anakart ve psu yükseltince 17.1k yapıyor bu şartları sağlayan başka bildiğiniz sistem varsa harika olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan tokatta değilim maalesef istanbuldayım ama memleketim tokat zile inşallah seneye taşınıcam zileye
Forumda Tokatlı görmek mutlu etti :D

CatAshi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ömer Aziz Bagana
Hocam anakartı tuf b550m plus seçmenizi öneririm sadece 100 TL fiyat farkı var ve prime kötü bir seri

Argb gen 2 header da mevcut

Son düzenleme:

Venzyq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Utku Üçlüprizoğlu
Şu nasıl dır hocam başka sitelere bakarken bi bu u buldum o sistem seviyesinde anakartı b550m ds3h ile 800 TL daha pahalı oluyor ve psu konusundapek emin değilim ama bi bakarsanız iyi olur
Hocam sistem güzel ortalama aynı fiyata geliyor PSU da güzel kasa olarak çok daha iyi tabii ki ancak sizin şahsi fikriniz olarak; rx 6700xt mi 3060 Ti mı? Ona göre bir seçim yapacağım.

Hocam anakartı tuf b550m plus seçmenizi öneririm sadece 100 TL fiyat farkı var ve prime kötü bir seri

Argb gen 2 header da mevcut
Bende onu düşünüyorum hocam 110 Tl farka değer heralde.

CatAshi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ömer Aziz Bagana
6700 xt ile3060 ti birbirinin karşılığı oluyor keyfinize göre seçin rtx teknolojisi var 800tl daha pahalı gerçi ben olsam 6700 xt li sistemi seçerim özel bi nedeni yok sadece herşeyin markası aynı olcak takıntısı var bende

Hocam sistem güzel ortalama aynı fiyata geliyor PSU da güzel kasa olarak çok daha iyi tabii ki ancak sizin şahsi fikriniz olarak; rx 6700xt mi 3060 Ti mı? Ona göre bir seçim yapacağım.

Bende onu düşünüyorum hocam 110 TL farka değer heralde.
Kesinlikle değer şuanda para değil ztno kadar

Venzyq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Utku Üçlüprizoğlu
6700 xt ile3060 ti birbirinin karşılığı oluyor keyfinize göre seçin rtx teknolojisi var 800tl daha pahalı gerçi ben olsam 6700 xt li sistemi seçerim özel bi nedeni yok sadece herşeyin markası aynı olcak takıntısı var bende
Aynen hocam rx 6700xt 3060ti ile rtx 3070 arası bir kart 3070e daha yakın gibi hatta çoğu testte 5-6 fps geçiyor bende galiba rx 6700xt olanı alacağım

CatAshi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ömer Aziz Bagana
Ama 2.el ekran kartı ve psu alırsanız 3070 sistem toplarsınız 3060 ti bütçesinde

Venzyq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Utku Üçlüprizoğlu

Kesinlikle değer şuanda para değil ztno kadar
Tamamdır hocam sağolun muhtemelen rx 6700xt sisteme psu+anakart yükseltmesi yapıp 17.2k ya alacağım teşekkürler.

CatAshi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ömer Aziz Bagana
+ full msi yapabilirsiniz

Top Bottom