gayet güzel sistem alabilirsiniz gönül rahatlığıyla SSD Yi Samsung 970 yapma şansınız var Bi De sistemi alıcaksanız O Kartın En Stabil sürümü Adrenalin 2020 Edition 19.12.2Arkadaşlar sizce bu sistemi almalımıyım
Oyun için
sistem güzel bencede ramler cl16 mı ? ona dikkat et sıvı soğutmaya gerek yok bence oc yapmıyacaksan son olarak vatanda indirim var bitmediyse ben asus tuf x570-plus aldım yeni bide rx5700 xt 3 fanlı modelleri daha iyi diyolarArkadaşlar sizce bu sistemi almalımıyım
Oyun için
Anakart'tan kısıp işlemciyi geliştirmenizi tavsiye ederim onun dışında çok güzel.Arkadaşlar sizce bu sistemi almalımıyım
Oyun için
x570 aldıysan r7 2700x yerine r5 3600 alArkadaşlar sizce bu sistemi almalımıyım
Oyun için
İşlemciyi ryzen 5 3600 ile değiştirmenizde fayda var ve PSU 700 watt çok gereksiz. Corsair vs 550 almanızı tavsiye ederim.Arkadaşlar sizce bu sistemi almalımıyım
Oyun için
Sistemde işlemci oc olacak 4.3 te çalışacak onyn için sıvı soğutma tercih ettimsistem güzel bencede ramler cl16 mı ? ona dikkat et sıvı soğutmaya gerek yok bence oc yapmıyacaksan son olarak vatanda indirim var bitmediyse ben asus tuf x570-plus aldım yeni bide rx5700 xt 3 fanlı modelleri daha iyi diyolar