Bu sistemle aşağidaki oyunlardan hangilerini rahat oynarım

Sword

80+
Reaksiyon skoru
9
Sistem:
4gb ram(çift kanal 2200 mhz)
2gb ekran kartı
4 çekirdekli 2.50ghz intel işlemci
Windows 7
Oyunlar(En düşük ayarlarda baz alalım)
Valorant
CS:GO
GTA 5 (hayal gibi)
(Dostlar sadece ram için yükseltme yapabilirim) (en fazla 10 gbye çıkar ram)
Fazla Marka Belirtemedim Çunkü PC Kıyıda kösede duran bir pc

cs, valorant rahat oynarsın.

Ekran kartının tam modeli nedir?

Açık işlemci marka model ekran kartı marka model belirtmeden bir şey söylemek zor.

Hocam bildiriminizi açın şu anda pc bende değil yarın göndermeye çalışacağım tam sistemi
Hocam bildirim açık sende olmadığını da okudum ama bu dediklerimi belirtmeden bir şey söylemek doğru olmaz elinize geçtiğinde marka model açık açık söyleyin ona göre konuşalım

Hocam bildirim açık sende olmadığını da okudum ama bu dediklerimi belirtmeden bir şey söylemek doğru olmaz elinize geçtiğinde marka model açık açık söyleyin ona göre konuşalım
Hocam sizin bu konuda bilginiz var gibi tahmini olarak ne gibi fps değerleri alırım pc o kadar yeni değil

Hocam sizin bu konuda bilginiz var gibi tahmini olarak ne gibi fps değerleri alırım pc o kadar yeni değil
Hocam belirttiğiniz bilgilere göre konuşmak zor. 2 gb ekran kartı 2.5 ghz intel işlemci demişsiniz. Kimi 1 gb 2 gb bellekli ekran kartından iyi olabilir. İşlemci serisi ne kaç çekirdek açık açık bilirsek söylediğiniz oyunların sistem gereksinimlerine göre yorum yapılır. Valorant ve cs go çok sistem isteyen bir oyun değil yüksek ihtimal oynarsın ama gta 5 bir şey diyemeyiz

Hocam belirttiğiniz bilgilere göre konuşmak zor. 2 gb ekran kartı 2.5 ghz intel işlemci demişsiniz. Kimi 1 gb 2 gb bellekli ekran kartından iyi olabilir. İşlemci serisi ne kaç çekirdek açık açık bilirsek söylediğiniz oyunların sistem gereksinimlerine göre yorum yapılır. Valorant ve cs go çok sistem isteyen bir oyun değil yüksek ihtimal oynarsın ama gta 5 bir şey diyemeyiz
Hocam bu saatte bu probleme ortak olduğunuz için teşekkür ederim yarın her şeyin modelini paylaşacağım birde bir sorum daha olacak hepsinin modelini kesin olarak nereden görüntüleyebilirim?

Sistem:
4gb ram(çift kanal 2200 mhz)
2gb ekran kartı
4 çekirdekli 2.50ghz intel işlemci
Windows 7
Oyunlar(En düşük ayarlarda baz alalım)
Valorant
CS:GO
GTA 5 (hayal gibi)
(Dostlar sadece ram için yükseltme yapabilirim) (en fazla 10 gbye çıkar ram)
Fazla Marka Belirtemedim Çunkü PC Kıyıda kösede duran bir pc
Valorant zor oynarsın cs belki rahat oynarsın. Bende HD 6570 6 GB var valorant kasıyor.

Geri