Adam yüksek ayarlarda oynuyor ben düşük ayarlarda zor oynuyorum bunun sebebi nedir reisBu videoyu izleyerek öğrenebilirsiniz sisteminiz aynı
8gb ram olabilirAdam yüksek ayarlarda oynuyor ben düşük ayarlarda zor oynuyorum bunun sebebi nedir reis
Hocam sistem elinizde degil gibi konusmustunuz yukarida simdi oynayamiyorum diyorsunuz pek anlayamadim.Adam yüksek ayarlarda oynuyor ben düşük ayarlarda zor oynuyorum bunun sebebi nedir reis
Düşük ayarlarda normalde 100+ alacaktır ama 8gb ramden dolayı çok drop yiyebilirsin.Arkadaşlar sistemim Asus tuf gtx1660 6 GB islemcim ryzen5 2600 ram ballistix8 GB 3000 MHz anakart b450m k psu ve kasa rampage bu sistemle 1080 p de ne FPS alırım ramden dolayı drop olur mu
Şuanda 1080p low ayarlarda 80-100 arası alıyorum ama karşılıklı sıkışmalarfa düşüyor gibi sanırım ramdenHocam sistem elinizde degil gibi konusmustunuz yukarida simdi oynayamiyorum diyorsunuz pek anlayamadim.
Son dediginize gore yorumlarsam 8gb ramden dolayi fps drop yiyor olabilirsiniz fakat fps degerleri attigim videodakine yakin olmali.
Ayrica psu markaniz nedir? Ve watti nedir?