Neler Yeni

BU SİSTEMLE SORUN YAŞAR MIYIM ?

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Tamam haklısın pardon. Tartışmayı başlatan ve devam ettiren sensin.
Hala bunu tartışma sanman ne kadar mantıklı kimse seninle tartışmıyor. Hatanı söylüyorum, işlemci soğutucu ekran kartı ram yada anakartta çok daha önemlidir bir insanın kafasını karıştıran konulara çözüm bulmak. Çözümü bulurkende ezmek yerine tebessüm bırakmak.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
SSD için mi dedin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eksileri yazdım zaten. Lütfen yukarı bakar'mısın?
Hala bunu tartışma sanman ne kadar mantıklı kimse seninle tartışmıyor. Hatanı söylüyorum, işlemci soğutucu ekran kartı RAM yada anakartta çok daha önemlidir bir insanın kafasını karıştıran konulara çözüm bulmak. Çözümü bulurkende ezmek yerine tebessüm bırakmak.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
SSD kronik sorunlu değiştirmeniz öneriyorum.
Kronik sorunlu SSD listesi.
@KaanCK yanlışlıkla yazdım sildim onu.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
SSD için mi dedin?

Mesaj otomatik birleştirildi:

Eksileri yazdım zaten. Lütfen yukarı bakar'mısın?
Eksikleri yazmışsın eline koluna emeğine sağlık.
Sadece sonunda yazdığın,
AYnı konuyu açma.
Capslock kapat.
Bunlar gibi cümlelerin sorun. Sadece diyorumki bilgi ver evet. Ama emir verme. Bilgisayar konusunda sana Bi lafım yok. Olamazda ama insan ilişkisi farklı...

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Tamam özür dilerim. Akşam kafası yüzünden oldu galiba.
Eksikleri yazmışsın eline koluna emeğine sağlık.
Sadece sonunda yazdığın,
AYnı konuyu açma.
Capslock kapat.
Bunlar gibi cümlelerin sorun. Sadece diyorumki bilgi ver evet. Ama emir verme. Bilgisayar konusunda sana Bi lafım yok. Olamazda ama insan ilişkisi farklı...

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Yasir Aykaç
Soğutucu haricinde s2h secmenin manası nedir? S2hnin bios guncellemesi ile gelir mi o da muama tabi neyse stok sogutucuyla ustelik kotu anakartta o islemciyi tam gucte stabil ve serin kullanamazsin noctuanin bunun hakkinda makalesi bila var da bile video cekti onerim sogutucu da alman olur kasa ve PSU icin butce nedir daha iyisi olabilir.
Hocam mümkün ise video ya da makale linki bırakabilir misin bende o anakartın kullanıcısıyım merak ettim acabala ne eksileri varmış aradım da bulamadım. Çok fark var ise anakart değişikliği iyi olacak

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Hocam mümkün ise video ya da makale linki bırakabilir misin bende o anakartın kullanıcısıyım merak ettim acabala ne eksileri varmış aradım da bulamadım. Çok fark var ise anakart değişikliği iyi olacak
Redditten anakartlarin vrm sıralamasına bakabilirsin b450m a pro maxin vrmleri daha iyi ve daha iyi bir anakart özellik vs filan olarak da daha iyi sadece s2h de sol tarafta birazcık pasif soğutma var ama zaten ayrieten pasif sogutmanin b450m a pro maxe de monte edilebileceğini düşünüyorum üstelik gigabyte yazılımları ile sorun yaşayan birkan kişi de gördüm am4 soketli anakertlarda konular da var bunun hakkında

Top Bottom