yani 15k nasıl bir bilgiasyra vere biliyorlar pskilojik bir sınır falan var mı diyo sormuş..Anlamadım ?
Param varsa neden vermeyeyim mantığı varyani 15k nasıl bir bilgiasyra vere biliyorlar pskilojik bir sınır falan var mı diyo sormuş..
Some Doğru ŞeylerParam varsa neden vermeyeyim mantığı var
Para varsa 10 tane sistem bile alırsınArkadaşlar bu 10-15 binlik sistemleri millet nasıl alıyor. En son kaçta tıkanır psikolojik fiyat.
millet 10-15 milyarı nerden buluyor. En son kaç milyarda vazgeçer millet almayıAnlamadım ?
Kaç milyar tl de millet alamaz olur.Some Doğru Şeyler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Para varsa 10 tane sistem bile alırsın
Niye alamasınki ?millet 10-15 milyarı nerden buluyor. En son kaç milyarda vazgeçer millet almayı
Kaç milyar TL de millet alamaz olur.
1 milyar.millet 10-15 milyarı nerden buluyor. En son kaç milyarda vazgeçer millet almayı
Kaç milyar TL de millet alamaz olur.
bende anlam veremedim sonuç olarak bende para var ama o kadar vermem ki, her bir ürüne mantıken verebileceğim bir değer var, bilgisayar için maks 10bin veririm EN FAZLA, 10 bin vermek de işte render yayın vesaire işleri için olucaksaArkadaşlar bu 10-15 binlik sistemleri millet nasıl alıyor. En son kaçta tıkanır psikolojik fiyat.
zamanında o psikolojik rakam 5-8 bin arası idi şimdi 10-15 ne çıktıbende anlam veremedim sonuç olarak bende para var ama o kadar vermem ki, her bir ürüne mantıken verebileceğim bir değer var, bilgisayar için maks 10bin veririm EN FAZLA, 10 bin vermek de işte render yayın vesaire işleri için olucaksa