Neler Yeni

Bu Sistemlerle Oyun Bilgisayarı Toplanır Mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ümit Akyul

Bunlar İyi Mi Kaliteli Mi Oyun Oynanır Mı Ben rx 570li Sistem Kurcam Bunlar İyi Mi Bi De Oyun Yayını Açacam

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Ali Elyürek
Ben cok anlamam ama eski gibi duruyor bileşenler

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
RX 570 ile oyunları oynarsın ama yayın biraz hayal. Donanımlar eski ama o fiyata daha iyisi var mı bilmiyorum.

tbugra0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Talha Buğra Onay
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ümit Akyul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
n11,hepsiburada gibi sitelerden tekli parça hariç tam bir bilgisayar (masaüstü) alışverişi yapmanızı pek önermem. Bütçenizi belirtirseniz daha iyi yardımı olabilirim
Bütcem 2500 - 2000 TL 2. El Pc Toplamak İstiyorum Ama Ekran Kartı Hariç Çünkü Mining olmasından korkuyorum Bi De Laptopun İşlemcisi Masaüstüne Takılmazmış Doğru Mu Bu

tbugra0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Talha Buğra Onay
Bütcem 2500 - 2000 TL 2. El PC Toplamak İstiyorum Ama Ekran Kartı Hariç Çünkü Mining olmasından korkuyorum Bi De Laptopun İşlemcisi Masaüstüne Takılmazmış Doğru Mu Bu
takılmaz diye biliyorum.İşlemci biraz eski kalmış eğer bütçe sıkıntınız varsa belirttiğiniz fiyata r5 3400g’li bir apu sistem öneririm o sırada da biraz kenara para ayırıp daha sonra istediğiniz ekran kartını alabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ümit Akyul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
takılmaz diye biliyorum.İşlemci biraz eski kalmış eğer bütçe sıkıntınız varsa belirttiğiniz fiyata r5 3400g’li bir APU sistem öneririm o sırada da biraz kenara para ayırıp daha sonra istediğiniz ekran kartını alabilirsiniz.

Zaman Ayırdığın İçin Teşekkür Edderim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

takılmaz diye biliyorum.İşlemci biraz eski kalmış eğer bütçe sıkıntınız varsa belirttiğiniz fiyata r5 3400g’li bir APU sistem öneririm o sırada da biraz kenara para ayırıp daha sonra istediğiniz ekran kartını alabilirsiniz.

bi de şimdi apu aldımya üstüne ekran kartı ekleybiliyorum dimi çünkü fiyatı 1200 tl galiba yada ben yanlış baktım

Son düzenleme:

tbugra0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Talha Buğra Onay
Zaman Ayırdığın İçin Teşekkür Edderim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

bi de şimdi APU aldımya üstüne ekran kartı ekleybiliyorum dimi çünkü fiyatı 1200 TL galiba yada ben yanlış baktım
APU sistem demek işlemcinin ekran kartından faydalanmak demektir.Amd tarafında Ryzen işlemcilerin birkaçında sonunda G olan işlemciler APU sistemlerde tercih edilir.Yani siz bütçenize ekran kartı eklemeden geri kalanını alacaksınız (ram,hdd,işlemci,anakart vs) Benim size önerim ise daha sonra kenara para ayırıp üstüne ekran kartı eklemekti eğer bütçeniz kısıtlı ise.İkinci el olayına hiç girmeyin derim eğer sağlam parçalar bulamazsanız APU sistem sizi 2-3 yıl çok rahat götürecektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,636
Üyeler
167,170
Son üye
hasansami
Top Bottom