Neler Yeni

Çözüldü✓ BU SİTE GÜVENLİ Mİ ?

Cihangir

80+ Gold

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
ömer
parçaları kendin al ekran kartını facebook gruplarından ikinci el al

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Musa ÖZ
Ağalar aşağıdaki sistemi alacağım ama bu siteyi ilk kez görüyorum güvenilir mi ve sistem fiyatına değer mi orda gözükmemis ama 1 tb harddisk ekledim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Burda sistem
Bu fiyatı bırakın 2 3k ucuz olsa gene alınmaz. Bu kadar kötü sistemleri nasıl seçiyorsunuz?

Livaković

80+ Silver
dalga mı geçiyosun kankam 1660s ne kaç yıl öncesinin kartı elinde varsa kullanırsın da gidip neden sıfırını alasın 5600+3060ti 16k zaten şuan

verirsin 2k daha üstüne en az +5 yıl kazanırsın
dostum bana adamın bütçesi tam 14000 tl diye ben 14000 lira ya daha iyisi olmadığını söyledim 2bin üstünde bende daha iyi ürünler olduğunu biliyorum bilip bilmeden hakaret eden agresif davranan yorum yapan arkadaşların hepsinin mesajlarını raporladım bilginize

knk bu fiyata 6600xt sistem var :D
Adamın bütçesi 14k diye 14k önerdim kardeşim yorum olsun diye yourm yapmayın.

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
ege
dostum bana adamın bütçesi tam 14000 TL diye ben 14000 lira ya daha iyisi olmadığını söyledim 2bin üstünde bende daha iyi ürünler olduğunu biliyorum bilip bilmeden hakaret eden agresif davranan yorum yapan arkadaşların hepsinin mesajlarını raporladım bilginize

Adamın bütçesi 14k diye 14k önerdim kardeşim yorum olsun diye yourm yapmayın.
forumu kullanan insanların çoğunda ya zihinsel sorunlar var ya da yaşlar çok küçük anlam veremiyorum arkadaşa söylediğin sistem 2023 yılı için berbatın da ötesinde bi sistem bunu dile getirdiğim için mi raporladın :D:D:D:D neyin banını yememi bekliyosun anlamıyorum ki

Livaković

80+ Silver
forumu kullanan insanların çoğunda ya zihinsel sorunlar var ya da yaşlar çok küçük anlam veremiyorum arkadaşa söylediğin sistem 2023 yılı için berbatın da ötesinde bi sistem bunu dile getirdiğim için mi raporladın :D:D:D:D neyin banını yememi bekliyosun anlamıyorum ki
konuşma tarzın üslupun çok aşağlayıcı saygısız burdanda anlaşılıyorki yaşın küçük olgunlaşamamışsın.

Ben yanlış bir şey söylesemdeki söylemeidm tam 14000liraya o sistemden daha iyisi olmadığını söyledim lakin bazı arkadaşların kusrua bakmasınlar okumasında bir sıkıntı olduğu için boş yapan tayfa olarak adlandırdığım tayfa yorum olsun diye yorum yapan tayfa linç etmeye başlamış yazık size gerçekten acıyorum

CptSpork

80+ Bronze
kankam benim sorunlu musun anlamıyorum dün gece gencerde 16kydı neyi bilip bilmeden ?
Sana lafım yok dostum yanlış anlamışsın. Seni destekleyen bir mesaj yazdım.

konuşma tarzın üslupun çok aşağlayıcı saygısız burdanda anlaşılıyorki yaşın küçük olgunlaşamamışsın.

Ben yanlış bir şey söylesemdeki söylemeidm tam 14000liraya o sistemden daha iyisi olmadığını söyledim lakin bazı arkadaşların kusrua bakmasınlar okumasında bir sıkıntı olduğu için boş yapan tayfa olarak adlandırdığım tayfa yorum olsun diye yorum yapan tayfa linç etmeye başlamış yazık size gerçekten acıyorum
@elmayiyenayran Hala boşa devam ediyosun :D Bence biraz daha olgunlaştıktan büyüdükten sonra gel şu yazdığın mesajları tekrar oku kendinden utanacaksın :D
Bilmiyorsan ısrarcı olma kardeşim yanlış yönlendirme insanları. Para kolay kazanılmıyor. Hala söylediğin şeyin doğru olduğunu iddia ediyorsun.

1.) Hazır sistem alıyorsan sabırlı olacaksın. Bu adam hazır sistemsizlikten ölmüyor. Parasını hazır etmiş bunun için belkide uzun bi süre uğraşmış. 1-2 Hafta daha beklese ölmüyecek.
2.) Hala bilip bilmeden 14k'ya daha iyisi yok diyosun. https://pckolik.com/urun/wadjet-oyun-bilgisayari/ Daha ucuza, daha iyisi.

Özür diler misin, utanır mısın sanmam. Senin gibi bir çocuğa da daha fazla cevap vererek zaman kaybetmiyeceğim.

Son düzenleme:

Livaković

80+ Silver

@elmayiyenayran Hala boşa devam ediyosun :D Bence biraz daha olgunlaştıktan büyüdükten sonra gel şu yazdığın mesajları tekrar oku kendinden utanacaksın :D
Bilmiyorsan ısrarcı olma kardeşim yanlış yönlendirme insanları. Para kolay kazanılmıyor. Hala söylediğin şeyin doğru olduğunu iddia ediyorsun.

1.) Hazır sistem alıyorsan sabırlı olacaksın. Bu adam hazır sistemsizlikten ölmüyor. Parasını hazır etmiş bunun için belkide uzun bi süre uğraşmış. 1-2 Hafta daha beklese ölmüyecek.
2.) Hala bilip bilmeden 14k'ya daha iyisi yok diyosun. https://pckolik.com/urun/wadjet-oyun-bilgisayari/ Daha ucuza, daha iyisi.

Özür diler misin, utanır mısın sanmam. Senin gibi bir çocuğa da daha fazla cevap vererek zaman kaybetmiyeceğim.
çocuk dediğin 18 yaşında bir adam okuduğunu anlamada sıkıntı yaşayan birisisin

Birdahada beni etiketleme yanıtlamada yapma kardeşim engelliyorum senide gereksiz bir insansın

CptSpork

80+ Bronze
@Nevzat bey bu tarz çocukların yazdıklarını dikkate alma. Sana tavsiyem forumda aktif kal zaten bir sistem düşünce piyasaya direkt burada paylaşılıyor. Ben de hazır sistem aldım. Parayı hazır ettiğim gibi beklemeden alsaydım 5500 & 3060'lı sistem alacaktım. 2-3 hafta sabır ettim, bekledim ve 5600 & 3060Tİ'li bir sistem aldım aynı paraya.

Ancak ülke ekonomisinin durumu belli olmuyor. Malum akaryakıt zamları da geldi. Bu yüzden elini çabuk tutmalısın. Forumda aktif kal, diğer youtube kanallarını da araştır hazır sistem çıkacaklar mı diye. Mutlaka 1 hafta içinde piyasaya güzel bir hazır sistem düşeceğini düşünüyorum. Eğer araştırdıktan sonra hazır sistem çıkacak haberi bulamadıysan tekrar konu aç forumda. 14K Bütçeyle en f/p hazır sistem başlığıyla, forumdaki bilgili arkadaşlar yardımcı olurlar. Bu tarz çocuklara dikkat et. Parayı kendileri kazanmadıkları için para kazanmanın kolay olduğunu sanıyorlar.

Livaković

80+ Silver
@Nevzat bey bu tarz çocukların yazdıklarını dikkate alma. Sana tavsiyem forumda aktif kal zaten bir sistem düşünce piyasaya direkt burada paylaşılıyor. Ben de hazır sistem aldım. Parayı hazır ettiğim gibi beklemeden alsaydım 5500 & 3060'lı sistem alacaktım. 2-3 hafta sabır ettim, bekledim ve 5600 & 3060Tİ'li bir sistem aldım aynı paraya.

Ancak ülke ekonomisinin durumu belli olmuyor. Malum akaryakıt zamları da geldi. Bu yüzden elini çabuk tutmalısın. Forumda aktif kal, diğer youtube kanallarını da araştır hazır sistem çıkacaklar mı diye. Mutlaka 1 hafta içinde piyasaya güzel bir hazır sistem düşeceğini düşünüyorum. Eğer araştırdıktan sonra hazır sistem çıkacak haberi bulamadıysan tekrar konu aç forumda. 14K Bütçeyle en f/p hazır sistem başlığıyla, forumdaki bilgili arkadaşlar yardımcı olurlar. Bu tarz çocuklara dikkat et. Parayı kendileri kazanmadıkları için para kazanmanın kolay olduğunu sanıyorlar.
Parayı kendileri kazanmadıkları? boş konuşuyorsun kendim bilgisayarcıda çalışıyorum ikisaattir boş boş konuşuyorsun 14kya daha iyi sistem at diyorum yok 16k var diyorsun adamın bütçesi tam 14k olduğu için bende 14klık sistem daha iyi olmadığını söyledim 14 yaşındasın bir şey bildiğin yok
@Nevzat bey bunun gibi insanları dinleme dostum hayatları boyunca bilgisiz bilgisiz takılırlar serseri tabanlı insanlardır bunlar

bu mesajı yazdığı cihazı bile babasının parasıyla alan insansın sen :D neyin tantanası bu

Top Bottom