Neler Yeni

Öneri Bu sıvı soğutma alınır mı? R7 5800x3d

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,611
İsim
Yunus Şahin
Alınabildiğini biliyorum zaten parasıyla
Almaya değermi yani.
Ddr5 e geçmekle sıcı soğutmanın alakasını pek anlayamadım 17 bin verip orta üst düzey ddr5 sistem dizemezsin dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakart asus olduğu için aynı entegrasyonla kullanmak istemiştim hocam. Arctic kontrol edilebilirmi armory createden. Argb ler için 4 uygulama kullanmak istemiyorum çünki.

ARGB için 4 uygulamaya da gerek yok. RGB pin bağlantısını yaptıysan SignalRGB ile hepsini kontrol edebilirsin.

ROG almışsın ama bu fiyata bu performansı veren başka soğutucu yok. Ama hayırlı olsun demek düşer bize. :D

Arctic ile aynı ama Arctic'in fiyatı belli.

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
ulaş dursun
ARGB için 4 uygulamaya da gerek yok. RGB pin bağlantısını yaptıysan SignalRGB ile hepsini kontrol edebilirsin.

ROG almışsın ama bu fiyata bu performansı veren başka soğutucu yok. Ama hayırlı olsun demek düşer bize. :D

buda iyiymiş sıvı alınıcaksa bu alınmalı marka da sağlam asus söğüşlüyor o fiyatlar nedir

Trabzonlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Ömerfaruk

Sağolasın biliyorum ancak bitık fantezi oldu ya bende yoksa alınmaz pek 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

pahalı değil mi hocam bunlar o işlemci için gereksiz. bence şu fazlasıyla yeticektir sana. https://www.gaming.gen.tr/urun/5689...u-2-yil-birebir-degisim-garantili/?ref=akakce
Sistemi am5 geçirmeyi planlıyorum ileriye dönük olsun istedim hemde görsel

Top Bottom