AbdullahAbDişindekiBoşluk
80+ Silver
Dahası
Söyle macunu getirmesin soğutucu iyi macunu kendin alHayırlı ramazanlar dostlar,
Resimdeki soğutucu için adamla anlaştık ve yine resimde gözüken macunu getirecek. Sorum şudur ki o macunu 5600x işlemcim ile kullanırsam bir sorun olur mu?
adı ne macununHayırlı ramazanlar dostlar,
Resimdeki soğutucu için adamla anlaştık ve yine resimde gözüken macunu getirecek. Sorum şudur ki o macunu 5600x işlemcim ile kullanırsam bir sorun olur mu?
Macunun marka-modeli nedir? Görünmüyor fotoğraftan.
Bilemiyorum ki ama anladığım kadarıyla vasat bir macunadı ne macunun
anladım bütçene göre mx4-mastergel pro al o zaman benceBilemiyorum ki ama anladığım kadarıyla vasat bir macun
Vasattır boşver, alacaksan amazondan NT-H1 al. Veya teknobiyotik'den MX-4.Bilemiyorum ki ama anladığım kadarıyla vasat bir macun
Siz ne önerirsiniz macun olarakSöyle macunu getirmesin soğutucu iyi macunu kendin al
O macun çin işi berbat bir macun. Sakın onu kullanma işlemciye yazık olur. İyi bir macun al. MX4 gibi.
Vasattır boşver, alacaksan amazondan NT-H1 al. Veya teknobiyotik'den MX-4.
Mx4 alacağım sanırım 4gr. olan modeli yeterli olur mu? Sadece 5600x için ve HD7350'ye yeni macun çekmek için kullanacağımanladım bütçene göre mx4-mastergel pro al o zaman bence
Maxtor CTG8C Termal Macun Yüksek İletkenlik 12.8W/m.k Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)Siz ne önerirsiniz macun olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mx4 alacağım sanırım 4gr. olan modeli yeterli olur mu? Sadece 5600x için ve HD7350'ye yeni macun çekmek için kullanacağım