Neler Yeni

Bu Sorunu Nasıl Çözebilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
yakup alkan
önerin için teşekkür ederim
Önemli değil her zaman annene okutabilirsin biraz gerildim kusuruma bakmayın.Ayrıca oyun oynamak gibi hedefleriniz varsa ve bütçeniz 8 9 k değilse laptopa yönelmenizi tavsiye etmem laptop sürekli seyahat halinde olan üniversitede kullanmak için alınan ya da işte kullanılan makinalardır bana göre belli bir bütçe altını tavsiye etmiyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: HYBX

BALANCE

80+ Bronze
Sağlam siteler belli zaten bunu sizde iyi bılıyorsunuz. İtopya, İncehesap gibi başlıca olanlar bunlar.
Ben sizin yerınızde olsam 1 ay daha beklerım. Efsane cuma geliyor. Anneniz ile konuşun gerekirse İtopya ile telefonda görüşün anneniz konuşsun. Ben öyle yapardım. Ama efsane cumayı beklemenizde ısrarcı olabılırım. Aciliyet yoksa eğer Vatan Bilgisayarda bakarsınız güzel indirimler yapabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
yakup alkan
Efsane cuma kasımın kaçında başlıyor ? ve itopya da falan indirim oluyor mu benzeri pc parçası aldığımız sitelerde ?

BALANCE

80+ Bronze
Efsane cuma kasımın kaçında başlıyor ? ve itopya da falan indirim oluyor mu benzeri pc parçası aldığımız sitelerde ?
26 Kasım başlangıç.
İndirim oluyor tabi olmazmı. "Efsane cuma geldiğinde BUTİK satan yerde indirim yapanı gördüm." (Efsane Cuma'ya Özel Butiklerimizde %.. İndirim Vardır.) diye

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
merhabalar ben pc alacam ama vatandan alırsam pahalıya patlar internetten almak istesem annem internete güvenmiyor ne yapmam lazım
İtopya, Teknobiyotik gibi mağazalardan al.

Top Bottom