Neler Yeni

Yardım Laptopum aşırı ısınıyor nasıl çözebilirim

noxsi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Abdullah
İlgilendiği Kategoriler
Tarih,Pc oyunları
sdfgkladhfgljkldfhdfklghaskfgljujşklşfguhjklnsfgjşfş adı üstünde msi ne la. BİLMİYORSUN bari sallama kardeşim benim msi cihazlara özel bir uygulama değil boş boş konuşma kaç tane excalibur geçti elimden 90 derce de daha kapanan görmedim
evet hocam yanlış biliyormuşum beni bu kadar nazik bir şekilde uyarıp hatamı gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum dediğiniz uygulamayı indirdim biraz kurcaladım ne oldu ndersiniz zang ekranın alt üst kısımları falan bi anda renkli renkli piksel oldu kapandı sonra yeniden açtım bu mesajı yazdım size

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Yasin
PTM7950 alıyorsun güzelce uyguluyorsun fanları temizliyorsun. Çözüm olmazsa sıvı metal macun için videolar izle ve geçiş yap. Anlamıyorsan profesyonel yardım al.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,308
İsim
Volkan
evet hocam yanlış biliyormuşum beni bu kadar nazik bir şekilde uyarıp hatamı gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum dediğiniz uygulamayı indirdim biraz kurcaladım ne oldu ndersiniz zang ekranın alt üst kısımları falan bi anda renkli renkli piksel oldu kapandı sonra yeniden açtım bu mesajı yazdım size
oda güzel çöpkalibur un olabilecek kusurlarından :D muhtemelen laptop yazılından olmuştur şimdiye kadar hiç yaşaamdım yada siz yanlış bir şey yaptınız riot bile casper yazılımında uyarı veriyordu açmıyordu oyunu hile diye benzer şeyleri başka oyuda da yaşamıştım :D

noxsi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Abdullah
İlgilendiği Kategoriler
Tarih,Pc oyunları
oda güzel çöpkalibur un olabilecek kusurlarından :D muhtemelen laptop yazılından olmuştur şimdiye kadar hiç yaşaamdım yada siz yanlış bir şey yaptınız riot bile casper yazılımında uyarı veriyordu açmıyordu oyunu hile diye benzer şeyleri başka oyuda da yaşamıştım :D
1734459248345.png

yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum şu ortadaki kısım ile oynadım biraz sonra dediğim olay oldu bide arada sırada cpu ve mem olan yer fulleniyor sonra aşağı iniyor sebebi nedir çözemedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Hakan Kert
Alıntıyı görüntüle
yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum şu ortadaki kısım ile oynadım biraz sonra dediğim olay oldu bide arada sırada cpu ve mem olan yer fulleniyor sonra aşağı iniyor sebebi nedir çözemedim
ben sadece sıcaklık gpu yüzde kaç kullanıyor ona bakmak için kullanıyorum programı çok kurcalamadım fan ayarını sadece control centerdan yaptım

noxsi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Abdullah
İlgilendiği Kategoriler
Tarih,Pc oyunları
ben sadece sıcaklık gpu yüzde kaç kullanıyor ona bakmak için kullanıyorum programı çok kurcalamadım fan ayarını sadece control centerdan yaptım
bence sen servise gönder bende öyle yapmayı düşünüyorum termal macunları yeniletip bir sorun varsa bakılmasını isteyeceğim ısınma,kapanma vs. dile getir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,308
İsim
Volkan
Alıntıyı görüntüle
oraları kurcalarsan tabi hata alırsın oc yapyırosun laptop a yanlış bir şey yapmışsın işte :D ayarlar kısmına gir izlemeye gel oradan görmek istediklerine gir OSD'de göster e bas seç açık olmayan varsa da başındaki tike bas gpu mem ne kadar kullanıldığını gösteriyor

noxsi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Abdullah
İlgilendiği Kategoriler
Tarih,Pc oyunları
oraları kurcalarsan tabi hata alırsın oc yapyırosun laptop a yanlış bir şey yapmışsın işte :D ayarlar kısmına gir izlemeye gel oradan görmek istediklerine gir OSD'de göster e bas seç açık olmayan varsa da başındaki tike bas gpu mem ne kadar kullanıldığını gösteriyor
madem hata veriyor bu lavuklar niye koymuş bunları

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,308
İsim
Volkan
madem hata veriyor bu lavuklar niye koymuş bunları
sen bilinçsiz oc yap diye koymamış kanki :D ufak ufak versen denesen sorun yaratmıyor birden artırırsan patlarsın ztn hp notebooka yapmıştım ben bu oc yi ryzen master ile fena fps kazanmıştım 65 lik işlemciyi ofıs olduğu için 30 a sabitmişler bende 45 50 watt yapmıştım güzel performans almıştım onun için var bu oc kısmı :D

aerys_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
İlker Akkaya
Throttle stopla sorunun biraz önüne geçtim ama ileride bu laptop bozulur gibime geliyor bu yaptığım işlem ekran kartı bloğuna ısıtmaya işlemciye falan zararlımıdır ? Soğutucu önerirseniz de çok sevinirim

Alıntıyı görüntüle
Kanka yüksek performans modunda kullanırsan çok ısınır. Oyun modunda turbo fan açık şekilde kullanırsan daha iyi olur. Fazla bir fps farkı da olmaz zaten.

noxsi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Abdullah
İlgilendiği Kategoriler
Tarih,Pc oyunları
sen bilinçsiz oc yap diye koymamış kanki :D ufak ufak versen denesen sorun yaratmıyor birden artırırsan patlarsın ztn hp notebooka yapmıştım ben bu oc yi ryzen master ile fena fps kazanmıştım 65 lik işlemciyi ofıs olduğu için 30 a sabitmişler bende 45 50 watt yapmıştım güzel performans almıştım onun için var bu oc kısmı :D
bende yarıya cekıp gerı ındırdım galıba ondan oldu :d

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Hakan Kert
Kanka yüksek performans modunda kullanırsan çok ısınır. Oyun modunda turbo fan açık şekilde kullanırsan daha iyi olur. Fazla bir fps farkı da olmaz zaten.
excaliburlarda turbo fan yok control center diye uygulama var orda da 3 mod var fanlar yüksekte çalışsın istiyoran mecbur yüksek performansa alıyorum ofis modunda iyi soğutmuyor

Top Bottom