Neler Yeni

Yardım Bu ssd alınır mı? iyi mi? stok az kaldı cevap verir misiniz

Chaos

80+ Bronze
@RevDeisDou Hayır, sandığın kadar kötü değil. A400 ile uzun süre 350MB ile kullanmak varken neden hiç duymadığım ve güvenemediğim ama sözde daha hızlı olan bir SSD alayım?

Apacer alınabilir, onu gözden kaçırmışım. Yine de fazla inceleme yok maalesef. Hala A400 tercihim.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,330
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
@RevDeisDou Hayır, sandığın kadar kötü değil. A400 ile uzun süre 350MB ile kullanmak varken neden hiç duymadığım ve güvenemediğim ama sözde daha hızlı olan bir SSD alayım?

Apacer alınabilir, onu gözden kaçırmışım.Yine de fazla inceleme yok maalesef. Hala A400 tercihim.
Apacer' ın donanım arşivinde bir incelemesi var aktif kullanımda 500MB altına düşmüyor aktarım hızı. Henüz bir şikayet de görmedim.

Chaos

80+ Bronze
@RevDeisDou Dediğim gibi alınabilir, uzun kullanım gerekli bizlere. Donanım Arşivi'nin incelemesini izlemedim ama büyük ihtimalle uzun süreli bir inceleme değildir.

Bu yüzden net bilgi edinilmiş olmuyor, tecrübe gerekli :)

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,330
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
@RevDeisDou Dediğim gibi alınabilir, uzun kullanım gerekli bizlere. Donanım Arşivi'nin incelemesini izlemedim ama büyük ihtimalle uzun süreli bir inceleme değildir.
İnternette hiçbir şiakyet olmayan bir SSD bu.
Buda ATTO
1598039033430.png

A400 kullanıcılarının bazılarında sağlık hızlı azalıyor.

Chaos

80+ Bronze
@RevDeisDou Son zamanlarda yaşanıldığı doğru, lakin düzeltildi zannediyorum bu sorun. Eski A400 geri döndü yani :)

Apacer alınabilir, doğrudur.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,330
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
@RevDeisDou Son zamanlarda yaşanıldığı doğru, lakin düzeltildi zannediyorum bu sorun. Eski A400 geri döndü yani :)

Apacer alınabilir, doğrudur.
Ayrıca:
Tartışmamız gayet iyi oldu bu arada uzun süredir senin gibi biriyle bir forumda tartışmamıştım ellerine sağlık.

Chaos

80+ Bronze
@RevDeisDou Rica ederim :) Mesajımın az olması sebebiyle bir yukarıdan bakma sezdim başta, lakin geri kalan noktalar güzel gitti. Teşekkür ediyorum :)

Dediğim gibi tam emin olmamakla birlikte sanırım düzeltildi, zaten konu Temmuz ayının başında açılmış. 2 aya yakın bir süre geçmiş.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,330
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
@RevDeisDou Rica ederim :) Mesajımın az olması sebebiyle bir yukarıdan bakma sezdim başta, lakin geri kalan noktalar güzel gitti. Teşekkür ediyorum :)

Dediğim gibi tam emin olmamakla birlikte sanırım düzeltildi, zaten konu Temmuz ayının başında açılmış. 2 aya yakın bir süre geçmiş.
O minik ihtimallere göre yaşamak istemem. En azından istemezdim. :)

Chaos

80+ Bronze
@RevDeisDou Konu ''ben'' olsam yaşamazdım ama diğerlerini düşünmek lazım, en ufak ayrıntısına kadar. Çünkü senin sebep olabileceğin bir hata başkasını etkileyecek. Pek hoş bir durum değil açıkçası.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,330
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
@RevDeisDou Konu ''ben'' olsam yaşamazdım ama diğerlerini düşünmek lazım, en ufak ayrıntısına kadar. Çünkü senin sebep olabileceğin bir hata başkasını etkileyecek. Pek hoş bir durum değil açıkçası.
En azından ben daha yüksek hız ve henüz şikayet görmediğim için Apacer tercih ederdim.
A400 ise piyasada bulunup çok kullanılan bir SSD sanırsam. Kingston markası da güzel kendim HyperX Fury 3D kullanıyorum.

Chaos

80+ Bronze
@RevDeisDou Herşeyin başında Samsung tercih edilmeli, cep yaksa da baş yakmıyor :) Ben de 240GB Corsair MP510 aldım, inceleme amaçlı. Technopat Sosyal'de yakında bir rehber hazırlarım. Burayla da paylaşabilirim, ileride göreceğiz.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,330
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
@RevDeisDou Herşeyin başında Samsung tercih edilmeli, cep yaksa da baş yakmıyor :) Ben de 240GB Corsair MP510 aldım, inceleme amaçlı. Technopat Sosyal'de yakında bir rehber hazırlarım. Burayla da paylaşabilirim, ileride göreceğiz.
Şu konuya da bakmanızı rica edicem:

M.2 için olanı da var ama bulamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,180
Üyeler
169,084
Son üye
yapatience
Top Bottom