Neler Yeni

Bu Ssd'ler Arasından Hangisi Daha Iyi Ve Tavsiye Edilmesi Gerekli?

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Maykl Baradov
😔😔😔😔😔😔😔😔😔 Seri üzgün atıyorum hocam adınıza , nvme ssd'si de Kronik sağlık sorunlu sağlığı çok çabuk düşüyor su içer gibi içiyor sağlığı geçmiş olsun diyebiliriz sizin adınıza
ben kullanıcılarıyla bizzat konuştum durumun böyle olmadığını genel bir algı olduğunu söylediler teşekkürler

Kazmacı basi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hayırlı olsun, bütçe kısıtlı ise Kioxia NVMe en iyi seçenek gibi gözüküyor şu an. Biraz söylentiler olsa da üzeceğini düşünmüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Maykl Baradov
😂😂 geçmiş olsun Hocam Algıymış demek ha
sata kısmında bukonu geçerli olduğunu araştırdım ve sonuçlara ulaştım bir kanıtınız varsa detaylı bu konu hakkında bölüşün bizde bilgilenelim dram olmadığını da iddia ediyordunuz 5 dk önce
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayırlı olsun, bütçe kısıtlı ise Kioxia NVMe en iyi seçenek gibi gözüküyor şu an. Biraz söylentiler olsa da üzeceğini düşünmüyorum.
teşekkürler

louis bloom

80+ Silver
Oha. Kioxia'yı nasıl öneriyorsun hocam Asla alınmaz Kronik sorunlu Bir ssd kafanıza silah dayanmadığı sürece tercih etmeyin

Bu 4'ü arasından Xpg İyidir tabii ki fakat bu attığınız ssd'ler Dramless Modeller , Ssd alınırken İçinde Dram bulunmasına dikkat edin önemli bir faktör
hocam bu hepsinden iyi degil mi ?
5F8B0BFB-42F7-4E3D-9403-DC4A0EC6F829.png

Kolestrol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert
sata kısmında bukonu geçerli olduğunu araştırdım ve sonuçlara ulaştım bir kanıtınız varsa detaylı bu konu hakkında bölüşün bizde bilgilenelim dram olmadığını da iddia ediyordunuz 5 dk önce

teşekkürler
Hocam Dram olmadığını iddia etmedim , Yok diye biliyordum çünkü daha önce araştırmadım ama varmış , Hâlâ fikrimin arkasındayım Kesinlikle geçmiş olsun diliyorum size O ssd kalitesiz bir model zaten tavsiye edilmez

hocam bu hepsinden iyi degil mi ?
Alıntıyı görüntüle
TABİKİDE HOCAM , Pny Cs3030 ve Xpg sx 8100 F/p olarak bu bütçede en mükemmel ssd'ler , xpg sx8100 pahalandı gerçi şuan ama oda bu fiyatlardaydı

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Maykl Baradov
@Kolestrol hocam fikrinize bir şey demedim zaten fikir almayacak olsam gelip forumda konu açmazdım ben size bu fikrinizin yazılı detaylı yerli yabancı herhangi bir kaynakta varsa onaylayacak bir bilgi bende bilgilenmek isterim yollayın ben inceleyim mümkünse olur mu ?

Cagan11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Eyüb Çağan
@Kolestrol hocam fikrinize bir şey demedim zaten fikir almayacak olsam gelip forumda konu açmazdım ben size bu fikrinizin yazılı detaylı yerli yabancı herhangi bir kaynakta varsa onaylayacak bir bilgi bende bilgilenmek isterim yollayın ben inceleyim mümkünse olur mu ?
Hayırlı olsun umarım bir sıkıntı çıkmaz ama çıkacağını sanmıyorum güzel günlerde kullan

HP Kullanıcısı

80+ Bronze
Kioxia aldım arkadaşlar teşekkür ederim fikirler için hemn dram bakımından hemde kronik sıkıntı sorununu araştırdığımda nvme m2 tarafında bir sıkıntı olmadığını sata kısmında donanımcıların bu sıkıntıyla karşılaştığını deneyimledim teşekkürler tekrardan

Kioxiada dram bulunuyor ve dediğiniz kronik sıkıntı sata tarafında mevcut m2 nvmelerde değil
Kioxia kronik sorunlu keşke almasaydınız. :(

Hepsi iyi değil Samsung veya PNY tercih ediyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Maykl Baradov
Hocam birkaç ay kullandıktan sonra sorun çıkartacak ve aldığı SSD boşa gidecek.

Sağlık sorunları var SSD'nin.
Tavsiyeniz nedir?

Kioxia kronik sorunlu keşke almasaydınız. :(

Hepsi iyi değil Samsung veya PNY tercih ediyorum.
Bu modellerin fiyatı zaten belli hocam benim belirli bir bütçem mevcut Samsung tercih edebilsem zaten bu ssdlere bakmam dahi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,851
Üyeler
168,205
Son üye
Bay_heron
Top Bottom