zulayı steamdan oynayanda ne bleyim 300tl-400tl maxDirekt konuya giriyorum;
Altta gördüğünüz steam hesabı kaç TL'ye gider?
Skinleri falan ayrı satacağım onlar 350 400tl ediyor
CSGO seçkin hesap mevcut
Kaç TL eder?
Alıntıyı görüntüle
Zula oynayan da ne bilymzulayı steamdan oynayanda ne bleyim 300tl-400tl max
299 saatimi zulaya verdim.zulayı steamdan oynayanda ne bleyim 300tl max
csde madalyan falan varsa onlarla birlikte 200-250 civarına satarsın sanırımDirekt konuya giriyorum;
Altta gördüğünüz steam hesabı kaç TL'ye gider?
Skinleri falan ayrı satacağım onlar 350 400tl ediyor
CSGO seçkin hesap mevcut
Kaç TL eder?
Alıntıyı görüntüle
Milletin zevkine karışmaman gerek dostum bende oynuyorum ve rtx 3070 sistemimi tam toplayıncada oynamaya devam etcemZula oynayan da ne bilym
Zulaya lafım yok zula steamden güzel olmuyor kendi sitesinden daha iyi bence299 saatimi zulaya verdim.![]()
abahadhgbakaehgaıgjıweghjpwhıpejhgıowgıoeıoherjhn gülmek ban sebebi değildir inşallah çünkü bu emojiyle anlatılamazdı wkjgnweshgıuehgıuhgıoejgıoednhrljmrskjwyrktMilletin zevkine karışmaman gerek dostum bende oynuyorum ve rtx 3070 sistemimi tam toplayıncada oynamaya devam etcem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Zulaya lafım yok zula steamden güzel olmuyor kendi sitesinden daha iyi bence
ben ztn sana demedim ben nedne 300 saatimi z zulaya verdimki pişmanım hüüüüüüüüüMilletin zevkine karışmaman gerek dostum bende oynuyorum ve rtx 3070 sistemimi tam toplayıncada oynamaya devam etcem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Zulaya lafım yok zula steamden güzel olmuyor kendi sitesinden daha iyi bence
zulayı steamdan oynayanda ne bleyim 300tl-400tl max
Ben oynamıyorum zaten rahat ol.Zula oynayan da ne bilym
2020 hizmet madalyası mevcutcsde madalyan falan varsa onlarla birlikte 200-250 civarına satarsın sanırım
Oynamana lafım olmadı oyna bende oynuyorum ben sadece web sitesinden indirmek daha iyi dedim.Ben oynamıyorum zaten rahat ol.
2020 hizmet madalyası mevcut
Dostum zaten oynamadığım bir oyun, hani misafir çocuğu derler ya gelir oynar, heh ondan duruyor orada. Ha web ha o çok da önemli değil.Oynamana lafım olmadı oyna bende oynuyorum ben sadece web sitesinden indirmek daha iyi dedim.
Zulada 94LVL imben ztn sana demedim ben nedne 300 saatimi z zulaya verdimki pişmanım hüüüüüüüüü