Bu Takas Mantıklı mı?

basriii

80+
Reaksiyon skoru
10
Arkadaşlar çok geç biliyorum ama dün bir takas yaptım.
iPhone 11 64GB 73 pil durumu kutu fatura ve 5W adaptör ve kablosu + Samsung buds 2 (mor renk olduğu için dışarıda pek takmıyorum diye verdim) + 1000₺ karşılığında Nothing phone 2a Tr 1 yıl garantili cihazla takas yaptım. Şarj adaptörü vermedi. Fatura olarakta kutu üzerindeki barkod numarası ile bir sıkıntı olduğunda garantiye gönderebilecegimi söyledi. Kafama takıldı sizin de fikrinizi almak istedim. Ne düşünüyorsunuz?

Telefondan memnunsan sıkıntı yok. 2. El piyasası ve kamera hariç 2a daha iyi.

Kulaklık ta verdiğiniz için mantıksız

Kulaklık ta verdiğiniz için mantıksız
hocam sizin nicki görünce kahkaha attım konuyla çok ironik olmuş :pepega:
Arkadaşlar çok geç biliyorum ama dün bir takas yaptım.
iPhone 11 64GB 73 pil durumu kutu fatura ve 5W adaptör ve kablosu + Samsung buds 2 (mor renk olduğu için dışarıda pek takmıyorum diye verdim) + 1000₺ karşılığında Nothing phone 2a Tr 1 yıl garantili cihazla takas yaptım. Şarj adaptörü vermedi. Fatura olarakta kutu üzerindeki barkod numarası ile bir sıkıntı olduğunda garantiye gönderebilecegimi söyledi. Kafama takıldı sizin de fikrinizi almak istedim. Ne düşünüyorsunuz?
memnunsan problem yok.

hocam sizin nicki görünce kahkaha attım konuyla çok ironik olmuş :pepega:
Normal de perma banım açıldıktan sonra değiştirecektim de yapmadım. Önceden profili de ismi de malca seçmişim.

Haklısınız orda bende sonradan pişman oldum ama artık iPhone 11 ios18 den sonra çok zorlamaya başladı. Kasmalar donmalar vs. Şu an memnunum:)
iPhone 11 aşırı kötü bir tefon zaten. 11 fiyatına gider S21 alırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,951
Üyeler
184,246
Son üye
eczces
Geri