Bu tarz akvaryum kasalar alınır mı?

Reaksiyon skoru
12
Akvaryum kasaya geçmeyi düşünüyorum ama fazla para harcamak da istemiyorum. 2-2.5k bandında çok fazla seçenek yok gibi biraz araştırınca linkteki ürünü buldum. Bu tarz kasaları kullananlar memnun mu yoksa pişman eder mi ?

Dragos marka sırf görünüşü sebebi ile aldım. Alt fanları içeriye soğuk hava verecek şekilde yönünü değiştirdim. Gayet güzel çalışıyor bir sorun yaşamadım. Görsel açısından zaten efsane duruyor.

Bembeyaz sistem kurmanın maliyeti çok almaya başlayınca siyah beyaz yaptım. RGB fanlar sağolsun çok iyi duruyor.

Ekler

• 1000050166.webp
    1000050166.webp
    495.8 KB · Hit: 36
  • 1000050117.webp
    1000050117.webp
    388 KB · Hit: 40
  • 1000050112.webp
    1000050112.webp
    767.3 KB · Hit: 33
Dragos marka sırf görünüşü sebebi ile aldım. Alt fanları içeriye soğuk hava verecek şekilde yönünü değiştirdim. Gayet güzel çalışıyor bir sorun yaşamadım. Görsel açısından zaten efsane duruyor.

Bembeyaz sistem kurmanın maliyeti çok almaya başlayınca siyah beyaz yaptım. RGB fanlar sağolsun çok iyi duruyor.
Çok güzel setup olmuş. Aynalı fan + akvaryum kasa gerçekten güzel duruyor ya. Modeli ne kasanın

Çok güzel setup olmuş. Aynalı fan + akvaryum kasa gerçekten güzel duruyor ya. Modeli ne kasanın
Teşekkür ederim. Eski fiyatı iyiydi ama bu fiyata alır mıydım sanmam. Üstüne ekler ekranlı modellere bakardım. Sizin bütçelerle attığınız model alınabilir.
Dragos ocean curved

Teşekkür ederim. Eski fiyatı iyiydi ama bu fiyata alır mıydım sanmam. Üstüne ekler ekranlı modellere bakardım. Sizin bütçelerle attığınız model alınabilir.
Dragos ocean curved
Evet uçmuş fiyatı ve dragos galiba psusuz boş kasa satmıyor yoksa şu kasası da çok hoş duruyor ama psu lazım değil bana. https://www.akakce.com/bilgisayar-k...micro-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,810249775.html

Sizin kasaya görüntü olarak şu kasa da çok benziyor ama malzeme kalitesi olarak baya fark vardır büyük ihtimalle. F/p olarak güzel duruyor.

Evet uçmuş fiyatı ve dragos galiba psusuz boş kasa satmıyor yoksa şu kasası da çok hoş duruyor ama psu lazım değil bana. https://www.akakce.com/bilgisayar-k...micro-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,810249775.html

Sizin kasaya görüntü olarak şu kasa da çok benziyor ama malzeme kalitesi olarak baya fark vardır büyük ihtimalle. F/p olarak güzel duruyor.
Dragos' un küçük modelini önermem. Çünkü ilerde alacağınız parçalarda montaj yaparken gerçekten yorar veya parçaların daha serin çalışması ile geniş bir alanı tavsiye ederim. Benzer modeli 3000 bandında atmışsınız 7 fan ile gayet iyi olur. Alttaki fanların yönünü içeriye hava alacak şekilde ayarlayın ve keyfinize bakın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,769
Üyeler
183,465
Son üye
Ygit_Ghan
Geri