Neler Yeni

Öneri Bu Temu Gamepadi Alınır mı?

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Süleyman Selim Avseren
Elime ulaştı, circularity hatası %0.3, hassasiyetler güzel hem triggerlarda hem de sticklerde. Plastiği aşırı premium hissettirmiyor lakin gamesir nova lite ile karşılaştırdığımda bence ele oturuşu ve tuş hissiyatları machenike de daha güzel. Önümüzdeki hafta sonu gamepadla ile gecikme vb testlerini gerçekleştiririm ama ilk izlenimi güzel

~helloworld

80+ Bronze
xbox kolu pilli
bu 1600e geliyor bence pahalı
Yerine 8bit do 2c alınabilir bence 400 daha verilerek. en azından muhatap var bir sorun olursa

Vidor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
furkan
Ben de bugün sipariş verdim. Hikayeli oyunlar oynayan kişiyi memnun eder mi?

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
894
İsim
Musa Topçu
Temu da başka alınır kol yok gibi zaten. Görmedim ben. Ömrü konusu ve garantisi olmaması zaten ürünü bu fiyat ediyor. %60 olmasa düşünmeden alınır gibi bir fiyat gerçekten ama 1600 liraya denk geleceğini düşününce biraz şüphe uyandırıyor. Alanlar varsa detaylı bir bilgi verse çok iyi olur. Konusu var mı atar mısınız?
Garanti konusuna pek katılmıyorum 3 ay iade hakkı var bir sıkıntı çıkacak olsa ilk ay çıkar sık kullanılıyorsa ben 1k kredi iadesi ile 609tlye aldım f/p olarak muazzam bir şey

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Süleyman Selim Avseren
xbox kolu pilli
bu 1600e geliyor bence pahalı
Yerine 8bit do 2c alınabilir bence 400 daha verilerek. en azından muhatap var bir sorun olursa
Gank yakında bu kolu da trye getiriyor sanırım, getirirse bence 8bitdo 2cden daha iyi bir seçim olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de bugün sipariş verdim. Hikayeli oyunlar oynayan kişiyi memnun eder mi?
Eder. Ben f1 ve fh4 te deneyeceğim. Sonrasında hikayeli oyunları da denerim

~helloworld

80+ Bronze
Gank yakında bu kolu da trye getiriyor sanırım, getirirse bence 8bitdo 2cden daha iyi bir seçim olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eder. Ben f1 ve fh4 te deneyeceğim. Sonrasında hikayeli oyunları da denerim
dediğiniz siteyi ilk defa duyuyorum bilindik bir yer mi?

Bloodless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mustafa Kansız
Sanırım alacağım indirim gelmesini bekliyorum. Deneyimlerinizi eklerseniz seviniriz.

Top Bottom