Evet unlost hemen almayacağım bekleyeceğim da yi buradan öneriniz varsa yapabilirimDostum unlost bilgisayarı sanırım emin değilim onaylarsan sevinirim üzerinde işlemciyi arttırdığın vb gözüküyor fakat o bilgisayarda rx570 kullanmak kadar saçma bir şey yok alan bir kaç kişiyi tanıyorum bir süre sonra eskisi kadar iyi çalışmadığını hatta performans düşüşleri falan gördüklerini söylediler tavsiye etmem ama sen bilirsin o fiyata daha iyi bir şey alabilirsin
dostum herkesinde dediği gibi cuma veya cumartesi çıkacak olan DA sistemine göz atarsın daha uygun fiyatlı ve daha güzel içerikli bir sistem olacağından eminimEvet unlost hemen almayacağım bekleyeceğim da yi buradan öneriniz varsa yapabilirim
Kasa PSU iyi değil diye biliyorum ayrıca işlemci ile ekran kartı dengesiz değil mi ben mi yanlış düşünüyorum5000 TL bütçem var bu PC ye baktım değişmesi gereken parça vey önerdiğiniz sistem var mı teşekkürler ( güncel oyunları oynayacağım )Alıntıyı görüntüle
Cumartesidostum herkesinde dediği gibi cuma veya cumartesi çıkacak olan DA sistemine göz atarsın daha uygun fiyatlı ve daha güzel içerikli bir sistem olacağından eminim