Bu toplama PC iyi mi ?

Fools

80+
Reaksiyon skoru
5
5000 TL bütçem var bu PC ye baktım değişmesi gereken parça vey önerdiğiniz sistem var mı teşekkürler ( güncel oyunları oynayacağım )
Screenshot_2020-06-10-23-00-05-998_com.android.chrome.webp

Ekler

• Screenshot_2020-06-10-23-04-36-622_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2020-06-10-23-04-36-622_com.android.chrome.webp
    87.9 KB · Hit: 39
Asiri kotu fiyatina gore bence

Cumartesi gününü bekle bence dostum. Bu sefer bir efsane gelecek gibime geliyor.

Bu sistem pahalı alınmaz.

Olmamış, İşlemci R5 1600 af yap, ekran kartını Palit 1660s yap, ram 8gb daha ekle

Dostum unlost bilgisayarı sanırım emin değilim onaylarsan sevinirim üzerinde işlemciyi arttırdığın vb gözüküyor fakat o bilgisayarda rx570 kullanmak kadar saçma bir şey yok alan bir kaç kişiyi tanıyorum bir süre sonra eskisi kadar iyi çalışmadığını hatta performans düşüşleri falan gördüklerini söylediler tavsiye etmem ama sen bilirsin o fiyata daha iyi bir şey alabilirsin

Dostum unlost bilgisayarı sanırım emin değilim onaylarsan sevinirim üzerinde işlemciyi arttırdığın vb gözüküyor fakat o bilgisayarda rx570 kullanmak kadar saçma bir şey yok alan bir kaç kişiyi tanıyorum bir süre sonra eskisi kadar iyi çalışmadığını hatta performans düşüşleri falan gördüklerini söylediler tavsiye etmem ama sen bilirsin o fiyata daha iyi bir şey alabilirsin
Evet unlost hemen almayacağım bekleyeceğim da yi buradan öneriniz varsa yapabilirim

Ekler

• Screenshot_2020-06-10-23-14-43-199_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2020-06-10-23-14-43-199_com.android.chrome.webp
    166.6 KB · Hit: 40
Evet unlost hemen almayacağım bekleyeceğim da yi buradan öneriniz varsa yapabilirim
dostum herkesinde dediği gibi cuma veya cumartesi çıkacak olan DA sistemine göz atarsın daha uygun fiyatlı ve daha güzel içerikli bir sistem olacağından eminim

5000 TL bütçem var bu PC ye baktım değişmesi gereken parça vey önerdiğiniz sistem var mı teşekkürler ( güncel oyunları oynayacağım )Alıntıyı görüntüle
Kasa PSU iyi değil diye biliyorum ayrıca işlemci ile ekran kartı dengesiz değil mi ben mi yanlış düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dostum herkesinde dediği gibi cuma veya cumartesi çıkacak olan DA sistemine göz atarsın daha uygun fiyatlı ve daha güzel içerikli bir sistem olacağından eminim
Cumartesi

Geri