Bu tornavida seti alınır mı?

halitxct

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,131
Bu seti almayı düşünüyorum alınır derseniz şuan alıcam başka önerilerde yaparsanız güzel olur şimdiden teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bakan yokmu

Son düzenleme:
Daha çok uç çeşidi içeren bir takım alın. İnce işler için elektrikli tornavidalara gerek var mı bilemiyorum sürekli uğraşan biri değilseniz bence gerek yok.

Akıllı tornavida mı bu anlamadım? Bana pahalı geldi akıllı değilse. Ben tornavida setlerimi her zaman İzeltaş'tan alırım. Akıllı tornavida tercihim ise BOSCH markası olur. Her ikisi de ömürlüktür. Fazla ödersin ama ömür boyu kullanırsın.

Bu seti almayı düşünüyorum alınır derseniz şuan alıcam başka önerilerde yaparsanız güzel olur şimdiden teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bakan yokmu
Cok güçlü bir şey bekleyemezsin leptop vidası felan söker bu

Sizin attığınızda benim attığımda bilgisayarda iş görmez bunlar evde arabada kullanmaya daha uygun elektronik için hassas tornavida seti olarak aratabilirsiniz ama bazılarının uçlari çok kalitesiz oluyor dikkat edin

Örnek olarak atıyorum Bunun kaliteli olduğunu duydum ama çok pahalı alınmaz gibi https://www.hepsiburada.com/xiaomi-orijinal-xiaomi-mijia-tornavida-seti-w--24-hassas-p-HBCV0000148V14?magaza=MİBA+TEKNOLOJİ&url_src=and-product-detail
Nadiren kullanacaksanız 200 300 TL ye değerlendirmelerine bakarak orta şekerli bir şey alabilirsiniz iş gorur

Sizin attığınızda benim attığımda bilgisayarda iş görmez bunlar evde arabada kullanmaya daha uygun elektronik için hassas tornavida seti olarak aratabilirsiniz ama bazılarının uçlari çok kalitesiz oluyor dikkat edin

Örnek olarak atıyorum Bunun kaliteli olduğunu duydum ama çok pahalı alınmaz gibi https://www.hepsiburada.com/xiaomi-orijinal-xiaomi-mijia-tornavida-seti-w--24-hassas-p-HBCV0000148V14?magaza=MİBA+TEKNOLOJİ&url_src=and-product-detail
Nadiren kullanacaksanız 200 300 TL ye değerlendirmelerine bakarak orta şekerli bir şey alabilirsiniz iş gorur
Bu iyise bunu alabilirim fiyatı önemli değil

Ben şahsen kullanmadım ama alma fırsatım olsa direk alirdim uçlarinin çelik oldugunu okumuştum bı inceleme videolarına bakın aklınıza yatarsa alirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,396
Üyeler
186,478
Son üye
trendyolcu92
Geri