İşin komik yani int de asla bulamadm banada eski gibi geldiBaya eski gibi duruyor bir son kullanma tarihini kontrol etmeni öneririm
bır ınsan neden hedıye edecegı seyı onceden gosterırkıArkadaşlar böyle bı toz varmış tanidikta hediye edicem sana dedi . Ama internette bulamadım markasını ne olduğunu resmen int de yok gibi . Bilgisi olan var mı ?
İşte ben kullanmiyom sana hediye vercem fln dedibır ınsan neden hedıye edecegı seyı onceden gosterırkı
gelınce tarıhıne bak zehırlenme gıder ayakİşte ben kullanmiyom sana hediye vercem fln dedi
JWJDJWJDJWİD bakcamgelınce tarıhıne bak zehırlenme gıder ayak
QAR kodu okkut bi de öyle bakArkadaşlar böyle bı toz varmış tanidikta hediye edicem sana dedi . Ama internette bulamadım markasını ne olduğunu resmen int de yok gibi . Bilgisi olan var mı ?
Neyse aga başkasından alcagima gider hardline sitesine girer alırım artık bisiler yinede herkese teşekkür <3Pek bilgi yok ama bu hesabı buldum 2021 Şubat'tan beri gönderi yok. Başarılı olamayıp şirketi kapatmış olabilirler.
Nox Nutrition (@nox.nutrition.italia) • Instagram photos and videos
130 Followers, 550 Following, 61 Posts - See Instagram photos and videos from Nox Nutrition (@nox.nutrition.italia)www.instagram.comMesaj otomatik birleştirildi:
Şimdi farkettim de logoları çok benzemiyor, belki aynı firma değildir.
Ömer'in adını değiştirmişler. Hesapları bu.Neyse aga başkasından alcagima gider hardline sitesine girer alırım artık bisiler yinede herkese teşekkür <3
Arkadaşlar böyle bı toz varmış tanidikta hediye edicem sana dedi . Ama internette bulamadım markasını ne olduğunu resmen int de yok gibi . Bilgisi olan var mı ?