Bu Trailer Gerçek Mi?

eyupefe3

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,891
Forumda 5-6 kişi görmüştüm bu animeyi izleyen sezon 2 gelicek mi ? Kısaca gerçek mi bu video ??

Forumda 5-6 kişi görmüştüm bu animeyi izleyen sezon 2 gelicek mi ? Kısaca gerçek mi bu video ??
Bu animeyi 2 stüdyo beraber yaptı ve şu an o iki stüdyo da başka animelerle uğraşıyorlar. Şahsen ben gerçekten 2. sezonun gelmesini isterim AMA şu anlık bir 2. sezon belirtisi yok. Diyelim ki iki stüdyo da boş animelerle uğraşmıyorlar masaya oturup Yapalım Mı? demeleri lazım ve bir stüdyo, yok knk gerek yok derse eğer yapılmayacak. Özetle şu anda bütün trailerler FAKE ve Fan yapımı.
NOT:
Bu animenin sonu tam bitmemiş bir son,
Sakura ağacından sonra 2 adet çocuk gözüküyor ve el ele tutuyorlar buradan 2 tane son çıkıyıor
1: İkisi de öldü ve başka bir hikaye başladı (2. sezon yok)
2: Ruharı başka iki çocuğa aktarıldı her şey baştan başlıyor (2.Sezon var)

Hayran yapımı olabilir. Resmi bir sayfaya benzemiyor.

Bu animeyi 2 stüdyo beraber yaptı ve şu an o iki stüdyo da başka animelerle uğraşıyorlar. Şahsen ben gerçekten 2. sezonun gelmesini isterim AMA şu anlık bir 2. sezon belirtisi yok. Diyelim ki iki stüdyo da boş animelerle uğraşmıyorlar masaya oturup Yapalım Mı? demeleri lazım ve bir stüdyo, yok knk gerek yok derse eğer yapılmayacak. Özetle şu anda bütün trailerler FAKE ve Fan yapımı.
NOT:
Sakura ağacından sonra 2 adet çocuk gözüküyor ve el ele tutuyorlar buradan 2 tane son çıkıyıor
Benim görüşüm iki stüdyonunda istemesi lazım çünkü adamlar bu animeden aşırı fazla para kazandı neden başka animelerle uğraşıyorlar ki?

Çıkacağını düşünmüyorum 2. sezonun
zaten hikayeye devam olasılığı bırakmadılar sadece reenkarne olmuş olup o iki çocuğun hikayesi olabilir ama düşük bir ihtimal onu da yapmazlar bence

NOT:
Ve bir yerlerde 24 Nisan trailer gelicek falan diyorlardı yabancı sitelerden okudum instagramda da çoğu yabancı söylüyor sorduğumda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çıkacağını düşünmüyorum 2. sezonun
zaten hikayeye devam olasılığı bırakmadılar sadece reenkarne olmuş olup o iki çocuğun hikayesi olabilir ama düşük bir ihtimal onu da yapmazlar bence
sad

Mis gibi anime gide gide 24 bölüm mü yapılır ya o.O2 :confused:

2. sezon gelse konu olarak ne anlatabilirler ki?
Ayrıca o baştaki çocukluklarını gösteren sahne animenin son sahnesi zaten. Geri kalanı da ilk sezonun fragmanı. Sonuna da yalandan bir tarih vermişler.

Ve bir yerlerde 24 Nisan trailer gelicek falan diyorlardı yabancı sitelerden okudum instagramda da çoğu yabancı söylüyor sorduğumda.

sad
mutlu olursan mangada
yaşıyolar ve sonsuza kadar birlikte olucaklarına söz veriyolar
manga ve anime farklı bitiyor

2. sezon gelse konu olarak ne anlatabilirler ki?
Ayrıca o baştaki çocukluklarını gösteren sahne animenin son sahnesi zaten. Geri kalanı da ilk sezonun fragmanı. Sonuna da yalandan bir tarih vermişler.
Ben animenin sonunda o çocuklar zero two + hiro tekrardan doğup yeni bir hikaye başlıyacak sanmıştım.

mutlu olursan mangada
yaşıyolar ve sonsuza kadar birlikte olucaklarına söz veriyolar
manga ve anime farklı bitiyor
İnternetten okuyabiliyor muyuz manga yoksa illaha git satın al mı?

2. sezon yerine Evangelion izlemeyi dene şahsen ben izlemedim ama çok benziyor diyenler vardı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,197
Üyeler
189,409
Son üye
Sarp1260
Geri