Kötü bir fikir değil fakat baş düşman kim olacak. Sadece romantizm ağırlıklı olamaz yani. Her karakterin çocuklarının olduğu bir sezon ayarlansa mesela boruto gibi yine de ben iyi olacağını sanmıyorum genelde böyle çıkan seriler bir süre sonra patlıyor. İlk sezondaki ana karakterleri vs. öldürüyorlar.Ben animenin sonunda o çocuklar zero two + hiro tekrardan doğup yeni bir hikaye başlıyacak sanmıştım.
Baş düşman animenin sonunda o mor yaratığın adı neydi ya ?Kötü bir fikir değil fakat baş düşman kim olacak. Sadece romantizm ağırlıklı olamaz yani. Her karakterin çocuklarının olduğu bir sezon ayarlansa mesela boruto gibi yine de ben iyi olacağını sanmıyorum genelde böyle çıkan seriler bir süre sonra patlıyor. İlk sezondaki ana karakterleri vs. öldürüyorlar.
Doğrudur, ilk çıktığı zaman izlemiştim o kadarını pek hatırlamıyorum maalesef.Baş düşman animenin sonunda o mor yaratığın adı neydi ya ?O tam ölmüyordu ordusu falan gidiyordu ama franxxlar olduğu sürece ben yenilmem mi ne diyordu
Yaratık VIRM'di.Baş düşman animenin sonunda o mor yaratığın adı neydi ya ?O tam ölmüyordu ordusu falan gidiyordu ama franxxlar olduğu sürece ben yenilmem mi ne diyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
baid isimli arkadaş geldi tekrardan kızgın atmaya![]()
Heh VIRM,aslında 22.bölüm son olsaydı 2.sezon %100 gelicekti hatta ben yanlışlıkla bir yerden 20.bölümdeyken son bölümde öldüklerini öğrendim ve 22.bölümde bırakıcaktım ama merak ettim.Manga izleyiciler tarafından değiştirilmiş okuduğum yerde yazıyordu.Artık yapacak bir şey yokYaratık VIRM'di.
Her ne kadar istesem de 2. sezonun gelme ihtimalinin olduğunu düşünmüyorum. Anime finaliyle yürütülebilecek bir materyal yok çünkü.
Reenkarnasyon olsa suyu çıkar. Son birkaç bölümü yapmak yerine final verilseydi 2. sezon için güzel bir senaryo çıkabilirdi.
Manga olayı aslında anime finali ile aynı olup izleyici baskısından dolayı değiştirildi diye biliyorum.
2. sezon gelse ne olacak allah aşkna nasıl konuyu devam ettirebilirler ki ? binlerce yıl sonra tekrar buluştular da ne görücez konu olarak ?Forumda 5-6 kişi görmüştüm bu animeyi izleyen sezon 2 gelicek mi ? Kısaca gerçek mi bu video ??
Misler gibi animeyi çöpe attılar resmen2. sezon gelse ne olacak allah aşkna nasıl konuyu devam ettirebilirler ki ? binlerce yıl sonra tekrar buluştular da ne görücez konu olarak ?
Angel beats gibi herkes 2. sezon istiyor ama bitti konu devamı gelmez
Goro cok kral ya onla ilgili 1-2 şey görsek cidden iyi olurdu da sonunu iyi izlemedin sanırım hiro ile 02 uzaya cıkıp öldükten yüzlerce belki de binlerce yıl sonra tekrar cocuk olarak buluştular anlayacagın Gorolar filan meftah mezarı boyladılar yaşlılıktanMisler gibi animeyi çöpe attılar resmenBüyük ihtimal yapımcılar çok izlenmeyeceğini düşünerek 24 bölüm ve öyle kötü bir son yaptılar ama şuan birçok kişi gelmesini istiyor.İşte 2.sezon gelip bu savaşları falan anlatsalar bazı karakterler ölse goro falan güzel olurdu.
Nasıl anlatsam. Bildiğin anime bölümü gibi ama çoğunlukla tek veya birkaç bölümlük olurlar. OVA veya ONA deniyor.OVA ne oluyor ? Arada sırada anime izlediğim için bilmiyorum.