Bu animeyi 2 stüdyo beraber yaptı ve şu an o iki stüdyo da başka animelerle uğraşıyorlar. Şahsen ben gerçekten 2. sezonun gelmesini isterim AMA şu anlık bir 2. sezon belirtisi yok. Diyelim ki iki stüdyo da boş animelerle uğraşmıyorlar masaya oturup Yapalım Mı? demeleri lazım ve bir stüdyo, yok knk gerek yok derse eğer yapılmayacak. Özetle şu anda bütün trailerler FAKE ve Fan yapımı.Forumda 5-6 kişi görmüştüm bu animeyi izleyen sezon 2 gelicek mi ? Kısaca gerçek mi bu video ??
Benim görüşüm iki stüdyonunda istemesi lazım çünkü adamlar bu animeden aşırı fazla para kazandı neden başka animelerle uğraşıyorlar ki?Bu animeyi 2 stüdyo beraber yaptı ve şu an o iki stüdyo da başka animelerle uğraşıyorlar. Şahsen ben gerçekten 2. sezonun gelmesini isterim AMA şu anlık bir 2. sezon belirtisi yok. Diyelim ki iki stüdyo da boş animelerle uğraşmıyorlar masaya oturup Yapalım Mı? demeleri lazım ve bir stüdyo, yok knk gerek yok derse eğer yapılmayacak. Özetle şu anda bütün trailerler FAKE ve Fan yapımı.
NOT:
Bu animenin sonu tam bitmemiş bir son,
Sakura ağacından sonra 2 adet çocuk gözüküyor ve el ele tutuyorlar buradan 2 tane son çıkıyıor
1: İkisi de öldü ve başka bir hikaye başladı (2. sezon yok)
2: Ruharı başka iki çocuğa aktarıldı her şey baştan başlıyor (2.Sezon var)
Ve bir yerlerde 24 Nisan trailer gelicek falan diyorlardı yabancı sitelerden okudum instagramda da çoğu yabancı söylüyor sorduğumda.Bu animeyi 2 stüdyo beraber yaptı ve şu an o iki stüdyo da başka animelerle uğraşıyorlar. Şahsen ben gerçekten 2. sezonun gelmesini isterim AMA şu anlık bir 2. sezon belirtisi yok. Diyelim ki iki stüdyo da boş animelerle uğraşmıyorlar masaya oturup Yapalım Mı? demeleri lazım ve bir stüdyo, yok knk gerek yok derse eğer yapılmayacak. Özetle şu anda bütün trailerler FAKE ve Fan yapımı.
NOT:
Bu animenin sonu tam bitmemiş bir son,
Sakura ağacından sonra 2 adet çocuk gözüküyor ve el ele tutuyorlar buradan 2 tane son çıkıyıor
1: İkisi de öldü ve başka bir hikaye başladı (2. sezon yok)
2: Ruharı başka iki çocuğa aktarıldı her şey baştan başlıyor (2.Sezon var)
sadÇıkacağını düşünmüyorum 2. sezonunzaten hikayeye devam olasılığı bırakmadılar sadece reenkarne olmuş olup o iki çocuğun hikayesi olabilir ama düşük bir ihtimal onu da yapmazlar bence
mutlu olursan mangadaVe bir yerlerde 24 Nisan trailer gelicek falan diyorlardı yabancı sitelerden okudum instagramda da çoğu yabancı söylüyor sorduğumda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sad
Ben animenin sonunda o çocuklar zero two + hiro tekrardan doğup yeni bir hikaye başlıyacak sanmıştım.2. sezon gelse konu olarak ne anlatabilirler ki?
Ayrıca o baştaki çocukluklarını gösteren sahne animenin son sahnesi zaten. Geri kalanı da ilk sezonun fragmanı. Sonuna da yalandan bir tarih vermişler.
İnternetten okuyabiliyor muyuz manga yoksa illaha git satın al mı?mutlu olursan mangadamanga ve anime farklı bitiyoryaşıyolar ve sonsuza kadar birlikte olucaklarına söz veriyolar
Ben animenin sonunda o çocuklar zero two + hiro tekrardan doğup yeni bir hikaye başlıyacak sanmıştım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İnternetten okuyabiliyor muyuz manga yoksa illaha git satın al mı?