Alper Arıkan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
TmSevmiyorum
Yolculukları seviyorsunuz herhalde .Gerçi adam kocaman yazmış TOP SPEED diye.nedense bu tür videoları izlemek bana keyif veriyor. Bu tür videoları seven var mı?
Yolculuk, gazlama, arabayla alakalı çoğu şeyi seviyorumYolculukları seviyorsunuz herhalde .
Bir aralar bende arabaları araştırıp deli gibi 0-100 lerine maks hızlarına falan bakıyodum. Sarmadınedense bu tür videoları izlemek bana keyif veriyor. Bu tür videoları seven var mı?
Dediğim gibi bana keyifli geliyor. Tek ben seviyor muşum demek ki. Boş bir konu oldu, silinebilirBir aralar bende arabaları araştırıp deli gibi 0-100 lerine maks hızlarına falan bakıyodum. Sarmadı
Silineceğini pek sanmıyorum. Açıkta kalır eğer mesajları görmek istemiyorsan konuyu takip etmeyi bırak daha da bildirim gelmez sen etiketlenmediğin süreceDediğim gibi bana keyifli geliyor. Tek ben seviyor muşum demek ki. Boş bir konu oldu, silinebilir
Sevmiyorum araba ile ilgili sadece tanıtım inceleme videolarini izlerim carviser ve doğan kabak olur genelde.nedense bu tür videoları izlemek bana keyif veriyor. Bu tür videoları seven var mı?
Babamda aynı şekildeYolculuk, gazlama, arabayla alakalı çoğu şeyi seviyorum