Skyrim. Tartışmaya kapalı.Away out-the long drive-skyrim 3'lüsü arasında kaldım hangisi sizce
hocam oyunun güzel olduğunu biliyorumda harbiden sararmıSkyrim. Tartışmaya kapalı.
Hocam sarmaz olur mu yahu? Skyrim bu. Bambaşka bir yapıt. Şüphelerin varsa serili oynanış videoları var YT'da. Onları izlemeni tavsiye ederim.hocam oyunun güzel olduğunu biliyorumda harbiden sararmı
aldım hocam epicte modlaması zor değil değilmiHocam sarmaz olur mu yahu? Skyrim bu. Bambaşka bir yapıt. Şüphelerin varsa serili oynanış videoları var YT'da. Onları izlemeni tavsiye ederim.
Hocam sakin kafayla bir kaç saatini ayırarak YT'a direk Skyrim yaz. Başlamadan önce bilinmesi gerekenler, modlar ve kurulumlar, detaylar, sürüyle video var. Onları izle notlarını al. Ondan sonra başla.aldım hocam epicte modlaması zor değil değilmi
tamamdır hocam sağolunHocam sakin kafayla bir kaç saatini ayırarak YT'a direk Skyrim yaz. Başlamadan önce bilinmesi gerekenler, modlar ve kurulumlar, detaylar, sürüyle video var. Onları izle notlarını al. Ondan sonra başla.