Bu Üç Oyundan Hangisi Sizce

ynsmr_cgn

80+
Reaksiyon skoru
99
Bütçe
50
Arkadaşlar 3 oyun arasında kaldım sizce hangisini alayım, neden?

1- Resident Evil Village
2- The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition
3- LEGO® Star Wars™: The Skywalker Saga

Bunların arasından hangisini önerirsiniz? Veya başka önerdiğiniz oyunlar var mıdır?

Bunlar birbiriyle alakasız oyunlar.En uzun oynama süresine sahip olanı skyrim.Tercihini neye göre yapacaksın?

birbirinden son derece alakasız oyunlar zevkini bilemediğimiz için tam yorum yapamam. Şahsi fikrimi sorarsan ben olsam skyrim tercih ederdim hem çok geniş olması bir sürü seçenek ve özgürlük vermesi hem de uzun bi oyun olması uzun süreler tatmin edecektir insanı.

birbirinden son derece alakasız oyunlar zevkini bilemediğimiz için tam yorum yapamam. Şahsi fikrimi sorarsan ben olsam skyrim tercih ederdim hem çok geniş olması bir sürü seçenek ve özgürlük vermesi hem de uzun bi oyun olması uzun süreler tatmin edecektir insanı.
üçünü de seviyorum o yüzden buraya sordum zaten milletin fikrini almak için, teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunlar birbiriyle alakasız oyunlar.En uzun oynama süresine sahip olanı skyrim.Tercihini neye göre yapacaksın?
Bende çok arada kaldım siz olsanız ne yapardınız? Üçü de çok istediğim oyunlar.

Bana göre açık ara skyrim hem uzun oynanışı hem modlama seçenekleri ile çok daha ötede

üçünü de seviyorum o yüzden buraya sordum zaten milletin fikrini almak için, teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende çok arada kaldım siz olsanız ne yapardınız? Üçü de çok istediğim oyunlar.
Rpg için alacaksanız skyrim tabi.Sekiro rpgden çok aksiyon macera oyunu.

1- Resident Evil Village

Bunların arasından hangisini önerirsiniz? Veya başka önerdiğiniz oyunlar var mıdır?
Skyrim

Resident evil village güzel ama kısa sürede biter. Skyrim ile kapışamaz. Üçü arasından skyrim en iyisi.

1- Resident Evil Village

Resident Evil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,044
Üyeler
185,213
Son üye
myrthien
Geri