Öneri Bu üçünden hangisi daha mantıklı? başka önerilere açığım

emres1

80+
Reaksiyon skoru
196
Bütçe
4000
Kız arkadaşıma ailesi hediye alacak. Bütçe maksimum 4000 TL. Oyuncu koltuğu ya da ofis koltuğu bakıyorlar. Bunlar dışında da tavsiyeniz varsa bekliyorum.

bu bütçede kaliteli bir şey yok maalesef

bu bütçede kaliteli bir şey yok maalesef
Attıklarımla karşılaştırma yapsak hangisi mantıklı? Bu fiyata kaliteli olmaz zaten ben de farkındayım da alınabilecek en mantıklısını bulmaya çalışıyorum. Seduna pro övülüyor ama kız arkadaşımın boyu kısa, sandalyenin de oturma kısmı büyük anladığım kadarıyla, o yüzden bi tık düşündürdü. X racing raven pro gri olanı biraz mantıklı geldi. Adore'deki ofis koltuğunu da bilmiyorum. Attığınız ilk linkteki pek gözüme hoş gelmedi. Rebelx ile ilgili de pek olumlu yorum bulamadım.

Attıklarımla karşılaştırma yapsak hangisi mantıklı? Bu fiyata kaliteli olmaz zaten ben de farkındayım da alınabilecek en mantıklısını bulmaya çalışıyorum. Seduna pro övülüyor ama kız arkadaşımın boyu kısa, sandalyenin de oturma kısmı büyük anladığım kadarıyla, o yüzden bi tık düşündürdü. X racing raven pro gri olanı biraz mantıklı geldi. Adore'deki ofis koltuğunu da bilmiyorum. Attığınız ilk linkteki pek gözüme hoş gelmedi. Rebelx ile ilgili de pek olumlu yorum bulamadım.
xDrive Toryum Profesyonel Oyuncu Koltuğu
(Bim telefon uygulamasini indirmen gerekebilir.)
Ben de kendime bundan almayi planliyorum

hiç biri pek iyi değil. yorumları hangisi daha iyise ona bak bence, xracing iyi gibi duruyor

sedunada boy kısmına takılmana gerek yok. sorun çıkmıyor.

Geri