Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Lan sağdaki 20 liralık Hadron mousem.
evetLan sağdaki 20 liralık Hadron mousem.
inca aoc den çalmış koskoca aoc ile inca'ya aynımı diyorsunbu klavyenin inca olanı bende var tıpatıp aynısı
BencedeYakışmamış.
yooevet
Mesaj otomatik birleştirildi:
inca aoc den çalmış koskoca aoc ile inca'ya aynımı diyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bencede
Koskoca aoc bu listeden silenmezAOC'u da listeden silelim.
Koskoca aoc bu listeden silenmez
Aoc'nin klavye mouse seti ile ilgiliydiKonu neydi ben uzak kaldım.
Kötü olmuş bu ürünleri listeden silelim . ddddddAoc'nin klavye mouse seti ile ilgiliydi
ama aoc bunlar markaKötü olmuş bu ürünleri listeden silelim . dddddd
Haklısın çoğu marka bunu yapıyor kendilerine özel kalıp istiyebiliyorlar ama ürünün fiyatı çok artıyor fiyat çok pahalı oluyor bunu üreten firma bu kalıpları farklı markalarada satıyor ve piyasada o ürünün aynısını çoğu markada görüyoruzbunu everestte yapıyor kendine has tasarıma sahip olması lazım böyle elit markaların çok kötüüü üzerine marka basılmış merdiven altı mouslara benziyor
kaç tl ye satılacak bu setHaklısın çoğu marka bunu yapıyor kendilerine özel kalıp istiyebiliyorlar ama ürünün fiyatı çok artıyor fiyat çok pahalı oluyor bunu üreten firma bu kalıpları farklı markalarada satıyor ve piyasada o ürünün aynısını çoğu markada görüyoruz
Onu bilmiyorum ama en az 100tl'ye satarlar bencekaç TL ye satılacak bu set
klasik fiyattan satıyorlar fazlasına satarlarsa alan olmaz sensörü iyi olursa mousun alınabilir ama çok ümitli değilimOnu bilmiyorum ama en az 100tl'ye satarlar bence