Bu üyeler botmudur?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Hayır bu forumu kullanan arkadaşım yok. Yani korsan oyun kelimesini duyduğunuz tüm konuları kitliyorsunuz o üyelerde genellikle "evet, korsan kullanıyorum" diyor. Yani kendi yardımı imha ediyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı oyun.
Ayni oyun olmuyor orijinal indirdigin bir oyunda genel bir hata varsa update ile duzeltilebiliyor ama korsanda yukseltme şansin yok

Ne olsun istiyorsun?

Anlamadım?

Ya bunun güvenilir ve kalitesi var mı ya ?

Bazı sitelerin var. Ama adını verirsem reklam olur.

Ayni oyun olmuyor orijinal indirdigin bir oyunda genel bir hata varsa update ile duzeltilebiliyor ama korsanda yukseltme şansin yok

Korsanlarında sitelerdeki ekranı güncelleniyor. sürümü falan. Yani en yeni güncellemeyi yapan siteler var.

Anlamadım?

Haklısın.Biz neden oyunlara para veriyoruz ki ?

Admin bey şöyle diyor; korsan oyunlardaki sorunların yüzde 99'u zaten korsan olmasından kaynaklanıyor. Sen bir de yalan söylemelerini istiyorsun, bu da konuyu daha da çıkmaza götürüyor. Ne istiyorsun, anlayamadık?, gibi bir şey dedi sanırım.

Anlamadım?

Korsanlarında sitelerdeki ekranı güncelleniyor. sürümü falan. Yani en yeni güncellemeyi yapan siteler var.
Korsani mı övelim yani ?

Daha dün sana "korsan" yüzünden uyarı yazmadım mı ben?
Neden ısrarla bu tarz hareketlere devam ediyorsun?

Korsan uyarımı reklamdan verdin. Korsan sitesi yazdım diye. Forumda korsanla ilgili konu açmaktamı suç? korsan kelimesini kullanmaktamı suç?
Ben burada illegal bir içerik veya illegal içeriğe yardım veya illegal içeriğe reklam görmüyorum.

Korsani mı övelim yani ?

Hayır bu konuyu korsanı savunmak için açmadım sadece kendi konusunu kilitleten üyeleri merak ettim.

Korsan uyarımı reklamdan verdin. Korsan sitesi yazdım diye. Forumda korsanla ilgili konu açmaktamı suç? korsan kelimesini kullanmaktamı suç?
Ben burada illegal bir içerik veya illegal içeriğe yardım veya illegal içeriğe reklam görmüyorum.
Ne görüyorsun? Bize de gösterir misin lütfen.
Çünkü senin gördüğün şeyleri, senden başka kimse göremedi bir türlü.

Hayır bu konuyu korsanı savunmak için açmadım sadece kendi konusunu kilitleten üyeleri merak ettim.
Korsan demek zaten illegal demek diye biliyorum

Haklısın.Biz neden oyunlara para veriyoruz ki ?

Dediğim gibi bende korsan kullanmıyorum. Çok eskiden küçükken kullanmışlığım var. Ben burada sadece kendi konusunu kilitlettiren üyeleri merak ettim.

İllegal içerik görmüyor musun? Yapıcısının parayla sunduğu uygulamayı sen para ödemeden indiriyorsun. Hırsızlıktan farkı yok, takdir edersin ki hırsızlık da oldukça illegaldir.

Ne görüyorsun? Bize de gösterir misin lütfen.
Çünkü senin gördüğün şeyleri, senden başka kimse göremedi bir türlü.

Daha detaylı açıklarmısın? senin dediklerin bana karmaşık geliyor. Anlamıyorum.

İllegal içerik görmüyor musun? Yapıcısının parayla sunduğu uygulamayı sen para ödemeden indiriyorsun. Hırsızlıktan farkı yok, takdir edersin ki hırsızlık da oldukça illegaldir.

Korsan kullanmıyorum.

Dediğim gibi bende korsan kullanmıyorum. Çok eskiden küçükken kullanmışlığım var. Ben burada sadece kendi konusunu kilitlettiren üyeleri merak ettim.
Korsan kullandıgını söylemesi lazım.Çünkü:Yardım eden kişi dosyalar da bozukluk olduğunu düşünüp dosyaları doğrula diyor.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,603
Üyeler
190,771
Son üye
MrNob0dy
Geri