Neler Yeni

Bu Uygulama Bilgisayarınızda Çalışamaz Hatası

Adro7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali
Dostlar pc ye format attım windows 10 pro kurdum iso yu zaten microsoftun kendi sitesinden indirdim.
format attım bi kaç gün geçti opera gx kullanıyodum çok hoşuma gitmedi google kullanmak için chrome indirdim chrome setup dosyasını açarken bu uygulama bilgisayarınızda çalışmıyor diye hata verdi.
pc de steam var skype var riot games var onlar sorunsuz açılıyor ancak chrome setubunu kuramıyorum
1742917759639.png

ShinRei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
kerim deveci
Dostlar pc ye format attım windows 10 pro kurdum iso yu zaten microsoftun kendi sitesinden indirdim.
format attım bi kaç gün geçti opera gx kullanıyodum çok hoşuma gitmedi google kullanmak için chrome indirdim chrome setup dosyasını açarken bu uygulama bilgisayarınızda çalışmıyor diye hata verdi.
pc de steam var skype var riot games var onlar sorunsuz açılıyor ancak chrome setubunu kuramıyorum
Alıntıyı görüntüle
Sorunun çözümünü bilmiyorum ama
Brave google yerine işinizi fazlasıyla görecektir

Adro7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ShinRei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
kerim deveci
dostum sorunun çözümünü biliyorsan söylermisin lütfen
Mesaj otomatik birleştirildi:

bildiğin bir tane bile çözüm yok mu
Chrome un farklı sürümlerini dene ayrıca 64 bit bilgisayarın varsa 64 bit halini indir

Adro7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
963
İsim
Sercan SAYİT
Soruna çözümüm yok ama aklıma bir şey geldi. Sanırım +15 sene kadar önce bende bilgisayarımda bir sürü windows sürümü ve donanımlarımı değiştirmeme rağmen .msi uzantılı dosyaları çalıştıramıyordum. İnternette de bu konuda çözüm yoktu. Mecbur .exe kalıplı setup dosyalarını kullanıyordum.

Top Bottom