gorkxgoat
80+ Bronze
Sınırsız 240 tl 1 Günlük olanı 5 tl1 günlük mü yoksa sınırsız mı
Sınırsız 240 tl 1 Günlük olanı 5 tl1 günlük mü yoksa sınırsız mı
evet yaptık zatenHileleri 1 kez yükle anlarsın
hiç bir donanımsal sıkıntımız olmadı benim sistemim eskiydi ona rağmen bir sorun olmadıHesap diyorsun gelmiş ban demiyorum arkadaş donanım sıkıntısı diyorum
Kesinlikle hile falan yükleme ezglobal falan filan onlarda zararlı bakım ekran kartı ve işlemci kullanımında sıkıntı yaparhocam peki bu tarz hilelerde önerdiğiniz neresi var
amacımı belirtmiştim
Kardeşim önemli olan verimlilik ve hangisini indirdiğin elbet bir zaman karşına çıkar bu yazılımlar kullanımda boostta ve fps de sorun yaratır.hiç bir donanımsal sıkıntımız olmadı benim sistemim eskiydi ona rağmen bir sorun olmadı
Kardeşim önemli olan verimlilik ve hangisini indirdiğin elbet bir zaman karşına çıkar bu yazılımlar kullanımda boostta ve fps de sorun yaratır.hiç bir donanımsal sıkıntımız olmadı benim sistemim eskiydi ona rağmen bir sorun olmadı
valla iyi ki de silmişim.allah razı olsun hem ben de gördüğüm yerlerde uyarıda bulunurumKesinlikle forumda istediğiniz kadar sorun bende bu tarz yazılımları araştırdım crack indirsen bu kadar zararlı değil belkide yüklediniz diye kartınız fazla kullanım ve donanımda sorun yapıyor
hocam 2 yıl boyunca bir problemle karşılaşmadıysam bir sorun yok demektirKesinlikle hile falan yükleme ezglobal falan filan onlarda zararlı bakım ekran kartı ve işlemci kullanımında sıkıntı yapar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kardeşim önemli olan verimlilik ve hangisini indirdiğin elbet bir zaman karşına çıkar bu yazılımlar kullanımda boostta ve fps de sorun yaratır.
Kardeşim önemli olan verimlilik ve hangisini indirdiğin elbet bir zaman karşına çıkar bu yazılımlar kullanımda boostta ve fps de sorun yaratır.
Sakın oyunlar için hile yazılımı 3.part yazılım yüklemeyin bu parçalar ciddi manada zarar görüyor sen göremesen bile verimlilik de düşüyorvalla iyi ki de silmişim.allah razı olsun hem ben de gördüğüm yerlerde uyarıda bulunurum
Malware ve kaspery tarama yap bakalım ne çıkacak defendera güvenmehaydaa. nolduki şimdi
yüklediğimde bi problem çıkmadı
Zararlı az bile kalır hem vaktine hem donanıma yazık hemde üzerinden para alıyorlar ya.Tehdit.
Basit olay arkadaşlar.
Millet oyun hilesini aylık para ile satıyor bu adam neden ücretsiz versin?
Ücreti sizin kişisel bilgileriniz veya mining ile kazanılan para oluyor.
Mantıklı düşünce ile soruyu sormaya bile gerek yok.
Zararlı yazılım
Kullanmayın
Diğer programlar bulacaktır. Bulamasa bile virüs yok anlamına gelmez. 3.PART YAZILIM İNDİRMEYİNMalware ve kaspery tarama yap bakalım ne çıkacak defendera güvenme
kaspersky zaten antivirüsümMalware ve kaspery tarama yap bakalım ne çıkacak defendera güvenme