Kardeşim virüs yok diyorsun ama bir yüklede bir kaç gün sonra sv var 20 ye çıksın sonra gel foruma fps bir anda düşüyor dehaydaa. nolduki şimdi
Youtube'da güvenmediğim tek insan diyebilirimbende şaşırdım var bişeyler
ne .... lığını gördün kiBu kanal sahibi tam bir .... bunu bilmeni isterim
hocam peki bu tarz hilelerde önerdiğiniz neresi varKardeşim virüs yok diyorsun ama bir yüklede bir kaç gün sonra sv var 20 ye çıksın sonra gel foruma fps bir anda düşüyor de
Mesaj otomatik birleştirildi:
Youtube'da güvenmediğim tek insan diyebilirim
Bir kaç tane daha yükleyin böyle yazılım bir kaç aya kalmaz ekran kartınız çöp olur benden demesi ciddiyim bak şaka değil.haydaa. nolduki şimdi
yüklediğimde bi problem çıkmadı
4-5 arkadaş gta hilelerini denemiştik hiçbir sıkıntımız yok bilgisayarlarımızda ve hesaplarımızdaKardeşim virüs yok diyorsun ama bir yüklede bir kaç gün sonra sv var 20 ye çıksın sonra gel foruma fps bir anda düşüyor de
Hileleri 1 kez yükle anlarsınne .... lığını gördün ki
Hocam yan bir hesap açın öyle kullanın .yada 1 Günlüğüne 5 tl ye ezglobal alın en azından vac ban riski yok, güvenilirForumda yasak mı bilmiyorum zaten amacım kötü değil geçen seneki arkadaşları trollemek güvenilir midir veya bildiğiniz güvendiğiniz bir yer var mı ?
yüklemiştim de sonra vazgeçip silmiştim valla iyi ki silmişim o zmnKardeşim virüs yok diyorsun ama bir yüklede bir kaç gün sonra sv var 20 ye çıksın sonra gel foruma fps bir anda düşüyor de
Hesap diyorsun gelmiş ban demiyorum arkadaş donanım sıkıntısı diyorum4-5 arkadaş gta hilelerini denemiştik hiçbir sıkıntımız yok bilgisayarlarımızda ve hesaplarımızda
Kesinlikle forumda istediğiniz kadar sorun bende bu tarz yazılımları araştırdım crack indirsen bu kadar zararlı değil belkide yüklediniz diye kartınız fazla kullanım ve donanımda sorun yapıyoryüklemiştim de sonra vazgeçip silmiştim valla iyi ki silmişim o zmn
eyvallah bende bilmiyodum