Keşke ölsem
80+ Bronze
Dahası
malwarebytes ve kaspersky ile tarama yap virüs çıkarsa söylebu videodakinin benzerini yapmıştım Windows güvenlikten tarama yaptım bilgisayara bişey çıkmadı virüs bulaşmışmıdır bilgisyarı sıfırlamalımıyım ve bilgisayarı sıfırlamak zararlımıdır
Bu çıktı ekrana hocamKMS sunucusuna bağlanmış . CMD'yi yönetici olarak açıp "slmgr /xpr" bunu yaz ve ekran görüntüsü at.
Hocam bilgisayar etkinleştirilmemiş. Korkulacak bir sıkıntı yok.Bu çıktı ekrana hocam
Eyvallah hocam Allah razı olsun korktum baya virüs bulaşmıştır diyeHocam bilgisayar etkinleştirilmemiş. Korkulacak bir sıkıntı yok.
Şuanlık bir sıkıntı yok. Boşuna atmayın ve böyle korsan yollara da başvurmayın.Bilgisayara format atiyimmi
Tamam hocamŞuanlık bir sıkıntı yok. Boşuna atmayın ve böyle korsan yollara da başvurmayın.
Hocam bi deneyeyim dedim Makina kalıcı olarak etkinlestirildi diyor sıkıntı var mı, internetten kodla etkinlestirmistim sanırım veya kms auto ile yapmıstım hatırlamıyormKMS sunucusuna bağlanmış . CMD'yi yönetici olarak açıp "slmgr /xpr" bunu yaz ve ekran görüntüsü at.
hocam makina kalıcı olarak etkinleştirildi diyorsa şüphe etmeniz bile hata. Sıkıntı yok demektir. Her korsan yol kötü yol değildir bazıları da böyle iyi niyetli olabiliyorHocam bi deneyeyim dedim Makina kalıcı olarak etkinlestirildi diyor sıkıntı var mı, internetten kodla etkinlestirmistim sanırım veya kms auto ile yapmıstım hatırlamıyorm