Neler Yeni

Bu videodakini yaptım bilgisayarıma virüs bulaşmışmıdır

Keşke ölsem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Bilal sarı
bu videodakinin benzerini yapmıştım Windows güvenlikten tarama yaptım bilgisayara bişey çıkmadı virüs bulaşmışmıdır bilgisyarı sıfırlamalımıyım ve bilgisayarı sıfırlamak zararlımıdır

Yunus_52

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Yunus Bayrav
KMS sunucusuna bağlanmış . CMD'yi yönetici olarak açıp "slmgr /xpr" bunu yaz ve ekran görüntüsü at.

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,593
İsim
Memati Baş
bu videodakinin benzerini yapmıştım Windows güvenlikten tarama yaptım bilgisayara bişey çıkmadı virüs bulaşmışmıdır bilgisyarı sıfırlamalımıyım ve bilgisayarı sıfırlamak zararlımıdır
malwarebytes ve kaspersky ile tarama yap virüs çıkarsa söyle

Keşke ölsem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Bilal sarı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    2.7 MB · Hit: 34

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y
KMS sunucusuna bağlanmış . CMD'yi yönetici olarak açıp "slmgr /xpr" bunu yaz ve ekran görüntüsü at.
Hocam bi deneyeyim dedim Makina kalıcı olarak etkinlestirildi diyor sıkıntı var mı, internetten kodla etkinlestirmistim sanırım veya kms auto ile yapmıstım hatırlamıyorm

Yunus_52

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Yunus Bayrav
Hocam bi deneyeyim dedim Makina kalıcı olarak etkinlestirildi diyor sıkıntı var mı, internetten kodla etkinlestirmistim sanırım veya kms auto ile yapmıstım hatırlamıyorm
hocam makina kalıcı olarak etkinleştirildi diyorsa şüphe etmeniz bile hata. Sıkıntı yok demektir. Her korsan yol kötü yol değildir bazıları da böyle iyi niyetli olabiliyor :)

Top Bottom