Neler Yeni

Yardım Bu Vodofoneden nasıl kurtulabilirim çıldırıcam

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bence altyapı superonline aitse 20 fazla ver superonline al vodo üzmez ama ben tercihimi superonlineden yana yapardım yerinde olsam
İyide 20 fazla çok değilmiş gibi duruyor ama 2 yıllık tahattüt ile 600tl fark oluyor :D

hakanoncul9

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,097
İsim
Hakan Öncül
Instagram
hakanoncul9
Steam
https://s.team/p/cnrp-vkvb/KJTNGHKW
Twitter
hakanoncul9
Discord
https://discord.gg/w4BaEHcVg3
80 TL'ye 50 download 18 upload kullanıyorum gayet de memnunum. interneti almadan alt yapınıza bakın

• Beğen
Reaksiyonlar: ugo.

Akbaba Kürşat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Furkan
Dostum sıkıntın mı var, sen sorun yaşıyorsun diye herkes yaşayacak anlamına mı geliyor? Ayrıca 1 kere bile vodafone net’den kaynaklı sorun yaşamamışken neden iptal edeyim. Ve 1 yılımı zaten doldurmuşum, 2 yıl sonunda taahhüt bozuluyor, iptal etmek istesem 1 yıl sonra çok basit bir şekilde iptal ederim. Ayrıca müşteri temsilcileri de çok alakalı, hiç sana olan bana olmadı yani. Sen problem yaşıyorsun veya memnun değilsin diye bir başkası da öyle olacak değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Superonline altyapısı sağlam bir alt yapı ise vodo yerine süperonline tercih et bence.
Ben sana bir şey mi dedim bence vodofoneye bağlanma dedim senin fikrin farklıysa saygın duyman gerekir

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
İyide 20 fazla çok değilmiş gibi duruyor ama 2 yıllık tahattüt ile 600tl fark oluyor :D
Memnun kalırsan taahhüt ile bir işin olmaz ki hocam 2 yıl zaten taahhüt süresi bittikten sonra iptal ücreti çıkmıyor merak etme. Buradaki mevzu, memnun kalıp uzun süre kullanman.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben sana bir şey mi dedim bence vodofoneye bağlanma dedim senin fikrin farklıysa saygın duyman gerekir
Hocam saygı duyuyorum tabii, ama söylemek istediğim şey siz memnun değilsiniz diye vodafone kötü bir şirket olmuyor. Sizin altyapınız yoktur ondan kötü internet alıyorsunuzdur. Ama müşteri temsilcileri gayet güzel ilgileniyor benle bunu da söylemek isterim.

iSymph

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Oktay Akar
85 TL ödeyip 8mbps alıyorum bu fazlasıyla yeter bence
kanka aynısını bende 70 TL'ye yapıyorum samsunda da bı arkadasım var 100mbs yeye 110 tl ödüyormuş ve şunuda söylıyım normalde sözleşmemiz bizimde 2 sene önce bitti vodafone net ile ama adamlara ne onay verdim ne başka bir şey 6 7 ayda bir paketinize şu oluyo bu oluyo diye arıyolar kapatıyolar sadece ve kapatmak isterseniz çok fazla sorun çıkarıyolar zamanında araştırmıştım sonra üşendim vazgeçtim fakat önümüzdeki 2 veya 3 ay içinde türknete geçicem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,414
Üyeler
163,491
Son üye
zurnadurum
Top Bottom