yakupadam23
80+
- Reaksiyon skoru
- 68
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende müşteri hizmetlerine sordum kodu söyleyemedi oda görünüşünden bir şey anlasilirmiAttığın RAM lerden birinde kod yok farkını söyleyemiyorum.
Bende müşteri hizmetlerine sordum kodu söyleyemedi oda görünüşünden bir şey anlasilirmiAttığın RAM lerden birinde kod yok farkını söyleyemiyorum.
RAM de öyle bir risk alınmaz eline geçince öğrenirsin kodu anca.Bende müşteri hizmetlerine sordum kodu söyleyemedi oda görünüşünden bir şey anlasilirmi
Ozaman diğerini alıyorum bu fiyata daha iyisi yoksaRAM de öyle bir risk alınmaz eline geçince öğrenirsin kodu anca.
Alabilirsin.Ozaman diğerini alıyorum bu fiyata daha iyisi yoksa
Teşekkür ederim desteğiniz icinAlabilirsin.
kardesim sadece model farkı var ve blade serisi rgb olarak dümdüz daha iyi ışıklandırma veriyor ikisinide alabilirsin blade serisi alırsan birazcık daha minik soğuk çalışabilir.Peki bu ikisi arasında ne fark var ikiside cl30 6000mhz üretim yılı falan mı farklı acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Heisenberg17 @qwerty12 @KAwie
@KatmanPC
evet kardesim hayırlı günler.Hepinize teşekkür ederim peki f/o anlamında RGB olan en iyi ram bu mudur peki
Blade serisini low profil oldugu için bende düşünüyorum. Çip olarak hangisini kullanıyor ben bulamadım sizin bilginiz var mı yada ulaşabiliyor musunuz bu bilgiiyekardesim sadece model farkı var ve blade serisi rgb olarak dümdüz daha iyi ışıklandırma veriyor ikisinide alabilirsin blade serisi alırsan birazcık daha minik soğuk çalışabilir.
evet kardesim hayırlı günler.
o kadar bılmıyorum canımBlade serisini low profil oldugu için bende düşünüyorum. Çip olarak hangisini kullanıyor ben bulamadım sizin bilginiz var mı yada ulaşabiliyor musunuz bu bilgiiye![]()