Usta Yoda
80+
- Reaksiyon skoru
- 45
Kör olan sensin de 18 yıldır uyuyosun iyi uykularKör bir insan zaten ne görebilir ki
Kör olan sensin de 18 yıldır uyuyosun iyi uykularKör bir insan zaten ne görebilir ki
Valla hocam konu dışını ele geçirmişler bunları yoksaycam artıkYoksay atallım @adidas 'a kalsın tek başına aktrollerle beraber![]()
Geçen bir olayda bir şahsın istenmediğini birisi söylemişti gereken cevabı moderatör arkadaş vermişti. Kimsenin körü körüne birşeyi desteklemesini savunmam yalnız Mehmet Bey gerekli cevabı verebilir. @Mehmet YılmazGit başka yerde yap siyasetini istemiyoruz sizi forumda
Frouma hiçbir yararı olmayan tartışma çıkaran kişiyi mi savunacak?Geçen bir olayda bir şahsın istenmediğini birisi söylemişti gereken cevabı moderatör arkadaş vermişti. Kimsenin körü körüne birşeyi desteklemesini savunmam yalnız Mehmet Bey gerekli cevabı verebilir. @Mehmet Yılmaz
Senin çok yararın var galiba uygun görülürse zaten uzaklaştırılır.Frouma hiçbir yararı olmayan tartışma çıkaran kişiyi mi savunacak?
Yararımı bilen bilirSenin çok yararın var galiba uygun görülürse zaten uzaklaştırılır.
Kim biliyor açıkla bakalım adamları dc çağırıp küfür eden birisinYararımı bilen bilirYoksay attım
Emm Tek Bir Soru Soracağım Neden Burası ?Laf sokmaya çalışmıyorum arkadaşlar olanları söylüyorum konuyu yanlış yere çekmeyin