chp yi eleştiriciğine bu ülkenin bu zamana kadar yönetinlere eleştir ülkeyi ne hale getirdikleri
Geldi c*p li
chp yi eleştiriciğine bu ülkenin bu zamana kadar yönetinlere eleştir ülkeyi ne hale getirdikleri
o zaman mhp akp partiyi de eleştir önemli olan konuları niye red ediyorlar da önemli olmayan şeylere evet diyorlar bunun gibi mesela eleştirilebilirsinEvet ekonomi yönünden kötüyüz ben bunu inkar etmiyorum a partisini de eleştiririm b partisini de.
zoruna mı gitti dostum kalp kırmayalımGeldi c*p li
mh
o zaman mhp akp partiyi de eleştir önemli olan konuları niye red ediyorlar da önemli olmayan şeylere evet diyorlar bunun gibi mesela eleştirilebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
noldu
zoruna mı gitti dostum kalp kırmayalım
Sen anlamazsın o işiBenim zoruma gittiği yok asıl üzülüyorum bu adamları desteklediğinize
Sen anlamazsın o işi
seçilmiş için değil parti için dedim kemal ın bırakması gerekAnlayanlar seçilmiş oluyor galiba.
Kaynak çok güvenilir.Ahahaha Bornova belediyesinde en düşük maaş 5000tl, anca salla oturduğun yerden sen.
Bornova Belediyesi'nde asgari ücret 5 bin 890 lira oldu
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bornova Belediyesi ile DİSK'e bağlı Genel İş Sendikası arasındaki toplu sözleşme imza törenine katıldı. Bin 535 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi sonrası Bornova Belediyesi'nde asgari ücret 5 bin 890 TL oldu.www.sozcu.com.tr
Öylesine yazıp ilk çıkanı aldım.Kaynak çok güvenilir.
Senin yandaş medyandan güvenilir olduğu kesin. A haber izle senKaynak çok güvenilir.
Anlamazlar bunlar, kızgın atmış bir de. Niye kızgın attın 5000tl maaş az mı geldi?Senin yandaş medyandan güvenilir olduğu kesin. A haber izle sen
Kendi belediyelerinde maaş 2800tl olunca yediremedi kendisi
Bornova Belediyesi Türkiye'de asgari ücret rekoru kırdı
İzmir'de CHP'li Bornova Belediyesi ile DİSK Genel İş Sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesiyle en düşük maaş 5 bin 890 TL'ye yükselerek Türkiye'de asgari ücret rekoru kırdı.www.yenicaggazetesi.com.tr
Bornova Belediyesi’nde asgari ücret 5 bin 890 lira oldu
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bornova Belediyesi ile DİSK'e bağlı Genel İş Sendikası arasındaki toplu sözleşme imza törenine katıldı. Bin 535 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi sonrası Bornova Belediyesi'nde asgari ücret 5...tr.sputniknews.com
Asgari ücret rekoru İzmir'de kırıldı
Bornova Belediyesi ile DÄ°SK'e baÄlı Genel Ä°Å Sendikası arasında toplu iÅ sözleÅmesi imzalandı. Bin 535 iÅçiyi kapsayan toplu iÅ sözleÅmesi sonrası Bornova Belediyesi'nde asgari ücret 5 bin 890 TL oldu.www.cumhuriyet.com.trMesaj otomatik birleştirildi:
Anlamazlar bunlar, kızgın atmış bir de. Niye kızgın attın 5000tl maaş az mı geldi?