Bu yalanlar daha nereye kadar devam edecek?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yanlış bilgilendirme yapmadım.
Daha önce bir siyasi konuya mesaj atmıştınız ve o konu önce kilitlenip sonra silinmişti.
Ve tarafsız bir düşünceye sahip değilsiniz. Ayrıca tarafsız olmayan birisinin siyasete karışması da doğru değil.

Daha önce bir siyasi konuya mesaj atmıştınız ve o konu önce kilitlenip sonra silinmişti.
Ve tarafsız bir düşünceye sahip değilsiniz. Ayrıca tarafsız olmayan birisinin siyasete karışması da doğru değil.

O zaman forumda yasaklasınlar siyaseti. Kim siyasetle ilgili tarafsız konu atıyor veya mesaj yazıyor ?

O zaman forumda yasaklasınlar siyaseti. Kim siyasetle ilgili tarafsız konu atıyor veya mesaj yazıyor ?
Kimse. Zaten bu yüzden şahsi olarak siyaset yapmıyorum.
Ülkenin durumu gayet iyiyse, ekonomi güzelse, refah seviyesi yeterli ise, yaşam koşulları iyi ve halk mutlu ise iktidara kim gelirse gelsin, umurumda olmaz.

Kimse. Zaten bu yüzden şahsi olarak siyaset yapmıyorum.
Ülkenin durumu gayet iyiyse, ekonomi güzelse, refah seviyesi yeterli ise, yaşam koşulları iyi ve halk mutlu ise iktidara kim gelirse gelsin, umurumda olmaz.

Konuyu açan arkadaşa tepki göstermenin de anlamı yok o zaman.

chp yi eleştiriciğine bu ülkenin bu zamana kadar yönetinlere eleştir ülkeyi ne hale getirdikleri

chp yi eleştiriciğine bu ülkenin bu zamana kadar yönetinlere eleştir ülkeyi ne hale getirdikleri
Evet ekonomi yönünden kötüyüz ben bunu inkar etmiyorum a partisini de eleştiririm b partisini de.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,660
Üyeler
189,131
Son üye
Mustafa SarıGül 2
Geri