Daha önce bir siyasi konuya mesaj atmıştınız ve o konu önce kilitlenip sonra silinmişti.Yanlış bilgilendirme yapmadım.
Onlara bir şey yapamazlar.
Devlet uyuşturucu kaçakçısından, organ mafyasından vergi alırsa 3100 TL verebilirler belki
Daha önce bir siyasi konuya mesaj atmıştınız ve o konu önce kilitlenip sonra silinmişti.
Ve tarafsız bir düşünceye sahip değilsiniz. Ayrıca tarafsız olmayan birisinin siyasete karışması da doğru değil.
Kimse. Zaten bu yüzden şahsi olarak siyaset yapmıyorum.O zaman forumda yasaklasınlar siyaseti. Kim siyasetle ilgili tarafsız konu atıyor veya mesaj yazıyor ?
Ne kadar ***** bir bakış açısı.Siyaset yapıp insanları kızıştırmayın. Zaten ortalık karışık.
Kimse. Zaten bu yüzden şahsi olarak siyaset yapmıyorum.
Ülkenin durumu gayet iyiyse, ekonomi güzelse, refah seviyesi yeterli ise, yaşam koşulları iyi ve halk mutlu ise iktidara kim gelirse gelsin, umurumda olmaz.
Kendisinin Geçmiş mesajlarını bildiğim için dedim.Konuyu açan arkadaşa tepki göstermenin de anlamı yok o zaman.
açman yanlış partiyi tutan da var tutmayanda var hiç hoş bir şey değilLaf sokmaya çalışmıyorum arkadaşlar olanları söylüyorum konuyu yanlış yere çekmeyin