Uğur
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 723
spiderman için indirdim sadece kursam sorun olur mu pc de yeni olduğundan virüslü bişi indirmek istemiyorum zarar vermek istemiyorum açıkcaksımcafee bulduysa zararlı yazılımdır.
bu attığın false pozitif kurabilirsinBide makine çeviri indirdim onda da böyle çıktı pek anlamadığım için paylaşıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
spiderman için indirdim sadece kursam sorun olur mu pc de yeni olduğundan virüslü bişi indirmek istemiyorum zarar vermek istemiyorum açıkcaksı
Veya spiderman için virüs olmayan yama varsa paylaşırsanız sevinirim sürüm olarak da güncel olursa.
başka türkçe yama grubu biliyor musun acaba spiderman için lazımdaCalypso'yu bilmiyorum ama Makine Çeviri güvenilir.
Bu güvenilir hocamBide makine çeviri indirdim onda da böyle çıktı pek anlamadığım için paylaşıyorum.
spiderman için indirdim sadece kursam sorun olur mu pc de yeni olduğundan virüslü bişi indirmek istemiyorum zarar vermek istemiyorum açıkcaksı
Veya spiderman için virüs olmayan yama varsa paylaşırsanız sevinirim sürüm olarak da güncel olursa.
İkinci güvenilir gibiilk attığım calypso güvenilir mi yani ?
Bu kadar programın bulduğu şey ne kadar güvenilir olabilir ki bide yamaları virüs olarak mı algılıyorlar ve yamalar dosyanın içine atılmıyor mu direk exe halindemi oluyordu?Bide makine çeviri indirdim onda da böyle çıktı pek anlamadığım için paylaşıyorum.