Neler Yeni

Bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı !

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan yalçın
Önemli soru şu, sizi bir kız sevdi mi ya da siz bir kızı sevdiniz mi?

(Bu yaşa kadar aşık olmayan kişi ben tanımadım doğrusu, yalan kabul edilemez :) )
Niye yalan olsun dostum bir kızın beni sevip sevmediğini bilmiyorum belkide beğenmiştir bilemem ama hiç belirti vermediler ilkokulda Melisa diye kız vardı hiç unutmam ben küçüklüğümde afat (yaramaz) ve hareketli bir cocuktum Herkesin parmağına basar kızlara vurur hocamı cimcirirdim bu kız benden hoşlanıyormuş işin garip tarafı bu kızlada çok uğraştım parmağına bastım neler neler çok zor bir çocuktum her şeyi yaptırırdım kafamı duvarlara vururdum neyse benim annemle bu kızın annesi arkadaştı düzenli olarak konuşuyorlardı bir gün dedi ki annesi bizim kız senin oğlanı seviyormuş dedi ilginç bir şekilde şaşırmıştım ben de o kızı sevmiyordum bu kız sınıfta bana hep hakaret ediyordu benden nefret ediyordu nasıl olabilir diye düşünüyordum büyük ihtimal yalandı . Benim aşık olduğuma gelirsek 2 tane kıza aşık oldum .

KlausM

80+ Silver
problem değil, vakitti geldiğinde sende matina işlerine karışırsın ama sakın bu boşlukta mast*basyon yapma kanka kendini manyak edersin iyice kızlarla aran açılır, çünkü artık kendi kendine tatmin olmaya ve karşı cinsden çekim alamadığından muhabbet etmeye bile tenezül etmezsin aman diyim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan yalçın
problem değil, vakitti geldiğinde sende matina işlerine karışırsın ama sakın bu boşlukta mast*basyon yapma kanka kendini manyak edersin iyice kızlarla aran açılır, çünkü artık kendi kendine tatmin olmaya ve karşı cinsden çekim alamadığından muhabbet etmeye bile tenezül etmezsin aman diyim.
Hocam öğütün için sağ ol ama fena mastürbasyon bağımlısıyım çok uzun süredir ama dediğin gibi şu açıdan kızları sadece cinsel varlık olarak görmüyorum o duruma gelmedim Allah'tan her neyse onuruna bıraktım her şeyi oluru varsa olur olmazsa olmaz kasmayacam artık

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,201
İsim
Mustafa Enes Bulut
üni okuyom yaş 20 ilk manitam bu sene olustu o da uzak mesafeydi ayrıldık onla da :)
nasip kısmet meselasi ben de kendimce tipim iyi muhabbetım sarar boy uzun tarzım iyi ama olayınca olmuyot

Leilike JR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ahmet
Vallaha dediğin gibi kral senin ki uzun süredir platonikmiş ama çok zoruna gitmiştir senin şimdi uzun süredir onu arzuluyormuşsun.Bilemiyorum n'olacak bizim bu yalnızlık 20 ye giricem şurada ne kaldı yalnızlıkta çığır atladım çevrem artık gay mısın demeye başladı
valla reis koydu da saldım artık geçen okulda aramın iyi olduğu okulun bulunduğu olduğu yerde oturan kıza sardım kardeşini ayarlar mısın dedim babaları imam öğrenmiş kızmış sonra geçen başka bir tanıdık hocaya sohbete gittim sonra şapkayı önüme koydum düşündüm dedim gönül eğlendirmeye gerek yok tek korkum ailem bu durumu vakti geldiğince halletmezse diye

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan yalçın
üni okuyom yaş 20 ilk manitam bu sene olustu o da uzak mesafeydi ayrıldık onla da :)
nasip kısmet meselasi ben de kendimce tipim iyi muhabbetım sarar boy uzun tarzım iyi ama olayınca olmuyot
Hocam kötü olmuş ya o kadar süre olmamış bir anda oluvermiş bir anda mesafeler yüzünden ayrılmışsınız Bilmiyorum bir de şey yalanı yok mu üni de kızlar kendi teklif ediyormuş jdjdjdjdj p geldi aklıma Kaçıncı senen

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan yalçın
valla reis koydu da saldım artık geçen okulda aramın iyi olduğu okulun bulunduğu olduğu yerde oturan kıza sardım kardeşini ayarlar mısın dedim babaları imam öğrenmiş kızmış sonra geçen başka bir tanıdık hocaya sohbete gittim sonra şapkayı önüme koydum düşündüm dedim gönül eğlendirmeye gerek yok tek korkum ailem bu durumu vakti geldiğince halletmezse diye
Reis düştüğün durumun vasat gerçekten bizim işimiz zor be kral şey korkusu var çok geç olmadan olur inşallah yoksa ilkte direkt ciddi olup evlilik hayatına girmek istemiyorum .Anneannem Bile bugün bu kadar yakışıklı olup nasıl yalnızsın diyor kızlara yazmıyorum sanaldan dedim e ondan dedi djdjdjdjd

Kara*

80+ Silver
Bu kızların bu erkek evdası ne olacak hakikaten dediğiniz gibi dışarı da bir bakıyorum kızın yanında keko davar birisi var çok mu düştün ** başkanı yönleriyle belkide kıza kendini satmıştır ama gene de saçma anlamıyorum iyi niyetli bir erkek olduğum içindir belkide keko olsam belkide bu kadar taktığıma değmez kim bilir herkes çıkarcı olmuş
kız-erkek kişilik uyumsuzluğu yetiştirilme biçimi nasıl gördüğü kendine göre fantezi dünyası oluşturduğu kalıplara girerek yaşadığı taktirde iki tarafın bir yakası araya gelmez neden tutmuyor acaba gerisini sen hesap et 😀 ha işlerine gelince en kralı sen olursun gelmezse kanlı bıçaklıdan farkın kalmaz ayrıca iyi efendi olduğun sürece de takılmazsın onların kurallarına göre ezik oluyormuşsun komedi...

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,292
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Öncelikle merhabalar arkadaşlar 19 yaşında bir gencim şu yaşıma kadar bir tane kızla sohbetim olmadı çok istediğim halde bir tane Hemcinsimsin elini bile tutmadım annem dışında küçükken çok utangaç ve özgüvensiz birisiydim Lise 1 'e kadar sürdü meslek lisesi okuyordum Lise 2' de değişmiştim özgüvenimi toparlamıştım yavaş yavaş adım atmaya başladım lakin arkadaşlıktan öteye gitmiyordu diksiyonum da iyidir kızı boğmam konuşmalarımla ailem çok yakışıklı olduğumu söyler arkadaşlarım da öyle diyordu hiç değilse tipime güveniyordum ulan kızlar okulda bu çocuk çok yakışıklı falan derdi başka çocuklardan için ben gösterdiği çocuklardan daha da yakışıklıydım hiç değilse onun için bile konuşacak kızlar vardı anlamıyorum cidden yalnızlık çok rahatsız ediyor beni 15 yaşında bebeler bile manita yapıyor kendimi hiç üstte görmedim ne biliyim olmadı bu saatten sonra da olmaz gibi umudu kesmiş bulunmaktayım insanlar bile şaşırıyor nasıl yok diye vücudum da iyi kaslıyım
Hocam 18 yasina kadar benimde olmamisti, kiz eli tutmayi birak biriyle sohbete bile girmemistim.
Sen kendine odaklan , boşver sevgiliyi falan.
Sporunu yap, çalış para kazan. Kendini geliştir, nasibinde varsa biri seni bulur zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan yalçın

Hocam 18 yasina kadar benimde olmamisti, kiz eli tutmayi birak biriyle sohbete bile girmemistim.
Sporunu yap, çalış para kazan. Kendini geliştir, nasibinde varsa biri seni bulur zaten
Kendimi geliştirmekle meşgulüm hocam zaten kendime yatırım yapıyorum spor yapıyorum maalesef işte çalışıyorum üni okuyamadım gerçi iki türlüde asgari alacaz zaten ondan yana sorun yok olsaydı fena olmazdı nasip kısmet diyelim bazen kendime hep olumlu şeyler söylüyorum Furkan rahatta kal senin herkesten daha iyi bir sevgilin olacak bazen depresif oluyor bipolar bozuklukta var bende ayrıca
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende sohbet etmedim merhaba merhaba falan filan öyle hobiler v.b fazlası olmadı

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,292
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Kendimi geliştirmekle meşgulüm hocam zaten kendime yatırım yapıyorum spor yapıyorum maalesef işte çalışıyorum üni okuyamadım gerçi iki türlüde asgari alacaz zaten ondan yana sorun yok olsaydı fena olmazdı nasip kısmet diyelim bazen kendime hep olumlu şeyler söylüyorum Furkan rahatta kal senin herkesten daha iyi bir sevgilin olacak bazen depresif oluyor bipolar bozuklukta var bende ayrıca
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende sohbet etmedim merhaba merhaba falan filan öyle hobiler v.b fazlası olmadı
Normal hocam, sevgili yokken böyle hissetmen böyle düşünmen, hep bunu görerek büyümüşüz çünkü. Ama cidden kendini uzmeye degecek bir şey değil, sen rahatta kal elbet kendine göre birini bulursun

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Furkan Demirtaş
Benim de olmadı kardeşim çok dert edip kafaya takmamak gerek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,080,739
Üyeler
171,799
Son üye
Snipper
Top Bottom