Bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı !

Benim durum daha vahim memleketin en güzel kızlarının olduğu okulda okuyorum. bana o anlamda yaklaşan kızlarda var ama çoğu vasat oluyor özgüvenim de var ama hiç anlamıyorum bu işlerden instagramı bile yeni yükledim ah ah yalnızlık çok koyuyor millet kızlı erkekli takılıyor benim daha erkek dostlarım yok😭😭😭

Normal hocam, sevgili yokken böyle hissetmen böyle düşünmen, hep bunu görerek büyümüşüz çünkü. Ama cidden kendini uzmeye degecek bir şey değil, sen rahatta kal elbet kendine göre birini bulursun
Umarım olur diyelim kral olmazsa da görücü usulü ya da akraba öyle ilerlerim bende
Benim de olmadı kardeşim çok dert edip kafaya takmamak gerek.
Kaç yaşındasın ki kral

Hocam evet maalesef dediğin gibi öyle ama üni okuyamadım maddi problemlerden dolayı işte o yüzden çalışıyorum bir işte uniye gidebilmek için kız arkadaş yok sanaldada yok reelde nasıl olacak o üni okumuyorsan iş dede yoksa imkansız iş yerinde kız yok olsada alıcıları erkeği olabilir diye yaklaşmıyorum başımdan geçen bir hadise olmuştu bir ara ondan dolayı güvenemiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Umarım hocam dilediğin gibi olur elbet kral aslında işten kendim ayrıldım zaten ayrılmayı düşünüyordum bu olanlar yüzünden kızdan da bir şey isteyemedim zaten o arkada çalışıyordu bulaşıkçı olarak orada da ustalar vardı çok salona gelmiyordu istesem olmazdı ustalar vardı yanlış gözle bakarlardı hep bir terslik yani anlayacağın .Son 1 yıldır çok takmaya başladım bu durumu

Vallaha dediğin gibi kral senin ki uzun süredir platonikmiş ama çok zoruna gitmiştir senin şimdi uzun süredir onu arzuluyormuşsun.Bilemiyorum n'olacak bizim bu yalnızlık 20 ye giricem şurada ne kaldı yalnızlıkta çığır atladım çevrem artık gay mısın demeye başladı :)

Bu kızların bu erkek evdası ne olacak hakikaten dediğiniz gibi dışarı da bir bakıyorum kızın yanında keko davar birisi var çok mu düştün ** başkanı yönleriyle belkide kıza kendini satmıştır ama gene de saçma anlamıyorum iyi niyetli bir erkek olduğum içindir belkide keko olsam belkide bu kadar taktığıma değmez kim bilir herkes çıkarcı olmuş
mümkün olduğunca iş yerinden ilişki yapmamaya çalış çünkü her türlü başın bir derde giriyor, tecrübeye sabit.

mümkün olduğunca iş yerinden ilişki yapmamaya çalış çünkü her türlü başın bir derde giriyor, tecrübeye sabit.
Kesinlikle dediğinde haklılık payı veriyorum İş yerinde sevgili yapmak çok zor ve olsada iş yerine yansıtmamak lazım dillerine düştün mü yanarsın büyük ihtimal hiç yaşamadım ama tahmin edebiliyorum ee benim abim nasıl sevgilin yaptı iş yerinden ? O zaman :D

Çok aci verici olmalı hocam ya varoluşsal sancılar çekiyor musun 25 ciddi bir rakam bir kız bulsan direkt evlilik hayatına atılıcaksın belki de

Kesinlikle dediğinde haklılık payı veriyorum İş yerinde sevgili yapmak çok zor ve olsada iş yerine yansıtmamak lazım dillerine düştün mü yanarsın büyük ihtimal hiç yaşamadım ama tahmin edebiliyorum ee benim abim nasıl sevgilin yaptı iş yerinden ? O zaman :D

Çok aci verici olmalı hocam ya varoluşsal sancılar çekiyor musun 25 ciddi bir rakam bir kız bulsan direkt evlilik hayatına atılıcaksın belki de
iş yeri tarzı veya ofis gibi yerlerden olurda dükkan gibi yerde olmaz

Yo kendisi garsonluk yaptı ama kız kendinden 4 yaş küçüktü öyle düşün yaptı bir şekilde hala konuşurlar
valla helal olsun bizim dükkan o konuda ağırlığını hissedirdiği için bana öyle bir hamle yapma şansım olmadı

Hayırlı geceler arkadaşlar ben daha kötüyüm belkide 26 yaşındayım hastane çalışıyorum sağlık personeliyim çalıştığım birim olsun başka yerler olsun konuşamıyorum kızlarla adım atamıyorum heyecanlanıyorum kekemem var biri var mesela gidip tanışayım diye gidemiyorum bu durumlarda dolayı ve yanlış anlarlar işimden olurum tersler şikayet ederler dedikodu falan o yuzdende konuşamıyorum bi de konuştummu kitleniyorum kekeliyorum heyecan yapıyorum rezil olurum vs kızlarda konuşmuyor hastane olsun birim olsun çok rahatlar ya ben çok kafaya takıyorum 26 yaşındayım 30 olmadan birini bulup evlenmek yoksa evde kalırım 😂 herkes evlendi ben böyle kaldım 😔 seçiciyim bi de ondanda olabilir kızlar sinyal yok ben çok kafaya taktım bu yaşa kadar kız eli tutmadım yalnız değilsiniz bi de çekingenim utangaçım teşekkürler.

Yo o kadar abartılacak bir durumda değilim kanka, ben zaten eğlenmelik kız arayışında değilim olacaksa ciddi ilişki olmalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,640
Üyeler
183,150
Son üye
Üzeyir12
Geri