Bu yazilari birtek ben mi goruyorum?

OLED'i de teşhir ürünü almazsın ya. Herkes şikayet ediyor, markadan markaya değişmekle birlikte çok fazla oyun oynayınca ekran yanıyor falan diye. Sen de gidip teşhir OLED alıyorsun. Ben firma yerinde olsam garanti kapsamına koymam, çünkü hem teşhir hem OLED. Bile bile lades yapmışsın. Umarım garanti kapsamına alırlar ama alsalar ne yapacaklar? Başka bir teşhir OLED ile mi değiştirecekler? Ya da ölü fiyattan sana ödeme yapacaklar.
Umarim iyi sonuclanir. Bakacagim bugun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Simdi faturaya baktim da 18.05.2025 te almisim 24k ya

Sabit yazı yerine hareket eden yazı koysalardı böyle olmazdı. 30000lik malı reklam panosu niyetine kullanmışlar.

Tamamen ilgili şube çalışanlarının ultra cahilliğinden kaynaklanan bir durum.

Az çok bu işin içinde olan biri oled monitörde sabit görüntü bırakılmayacağını bilir. İşte bunu bilmeyen adamlar bu işlerde çalışıyor. Gerekli olan tek şey fok balığı gibi ağzını acayip şekillere sokarak konuşmak bide eskiden popüler olan top sakal bırakma.

Yazık gerçekten milli servet böyle insanlar elinde heba oluyor.

Ayrıca teşhir olarak alınmayacak ürünler arasında en tepede oled vardır.

Şubeye gidip durumu izah edip pislik çıkartacaksın yoksa imkansıza yakın sessiz sakin tepki gösterirsen yüzüne bile bakmazlar ki bence siz bu durumu tüketici olarak bilmek zorunda değilsiniz, en son çare thh başvurmanız saklı ayıptan belki yürürsünüz.

yanık olusmus . iade sebebı tamamen. yuksek ıhtımal garantıye gıder ama .

yanık olusmus . iade sebebı tamamen. yuksek ıhtımal garantıye gıder ama .
Oyle de oldu. garantiye gitti. zaten teshir urunu almissiniz iade olamaz dedi. panel degisip size teslim edebilir ancak dediler ben de tamam dedim.

Ben nereden bileyim teshir urunu oled de boyle bir durumun olusacagini

Oyle de oldu. garantiye gitti. zaten teshir urunu almissiniz iade olamaz dedi. panel degisip size teslim edebilir ancak dediler ben de tamam dedim.

Ben nereden bileyim teshir urunu oled de boyle bir durumun olusacagini
inşallah bari teşhir ürünü ucuz fiyatta almışsınızdır beleşede panel değişse mis gibi olur uyguna gelmiş olur.

inşallah bari teşhir ürünü ucuz fiyatta almışsınızdır beleşede panel değişse mis gibi olur uyguna gelmiş olur.
34 lira idi 24 e almistim. Yahu cok guzel monitor ama teshirdeyken farkedemedim o durumu. cunku sadece gri renklerde belli oluyor.

Sikinti yok ya hic olmazsa garantide sorun cikarmadilar. buna da sukur

yanık oluşmuş. iade et.

Yahu arkadas o kadar koruma acik + ekran uykuya gecerken goruntu temizleme yapiyor piksel temizleme yapiyor. Bu ne ara olustu hicbir fikrim yok. Umarim garanti kabul eder ya.
hocam teşhir ürünüymüş, vatandan almışsınız, ekranda da vatanbilgisayarının sitesinde yanık oluşmuş kısaca mağazada reklam amaçlı tanıtılan sabah mağazanın açılışıyla çalışan akşam kapanışta kapatılan monitörlerden normal yani. sizlik bir durum yok oled ekran alırken keşke teşhir ürün tercih etmeseydiniz. burada sizin dikkat etmenizden çok daha farklı bir konu var, bilgisizlik gibi

hocam teşhir ürünüymüş, vatandan almışsınız, ekranda da vatanbilgisayarının sitesinde yanık oluşmuş kısaca mağazada reklam amaçlı tanıtılan sabah mağazanın açılışıyla çalışan akşam kapanışta kapatılan monitörlerden normal yani. sizlik bir durum yok oled ekran alırken keşke teşhir ürün tercih etmeseydiniz. burada sizin dikkat etmenizden çok daha farklı bir konu var, bilgisizlik gibi
Evet ilk oled deneyimim. bir daha teshir almam bunu fark etmem neredeyse 1 ay surdu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,581
Üyeler
183,307
Son üye
Deidara
Geri