Neler Yeni

Bu YD Telefon alınır mı?

Clayz

80+ Silver
Dostlar selam bu cıhaz globalmı yoksa çin romu mu satıcı global oldugunu soyledı
@Zzabuza

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Hasan bayar
Dostlar selam bu cıhaz globalmı yoksa çin romu mu satıcı global oldugunu soyledı
@Zzabuza
Cihaz global sorun yok hocam.

IMG_20250301_153647.jpg

frozen_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Yiğit Karakuzu
Global

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Buğra Aykaç
Ne kadar fiyatı acaba merak ettim

Clayz

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne kadar fiyatı acaba merak ettim
14k hocam çin versıyonuda vardı baska yerde orası 12.5k dedı ama global olması lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

butun updatelerı alırmı hocam sorun cıkarmasını ıstemıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam alıyorum o zaman butun updatelerı alırmı destekledıgı yere kadar yanı sorun cıkmaz degılmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Hasan bayar
hocam alıyorum o zaman butun updatelerı alırmı destekledıgı yere kadar yanı sorun cıkmaz degılmı
BL açarsan almama ihtimali var ama global olduğu için Çin cihazlar gibi sorun çıkmaz. İstediğin gibi BL açıp kapatabilirsin zaten Mediatek imei atması vesaire daha basit.

Clayz

80+ Silver
BL açarsan almama ihtimali var ama global olduğu için Çin cihazlar gibi sorun çıkmaz. İstediğin gibi BL açıp kapatabilirsin zaten Mediatek imei atması vesaire daha basit.
anladım pekı suan ımeı atılmıyo dıye bılıyorum yanı 4 ay 1 sım slotu 4 ay 1 sım slotundan sonra bıtıyo o zamana kadar dırenc harıc kayıt ettırebılırmıyım bu cıhazı

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Hasan bayar
anladım pekı suan ımeı atılmıyo dıye bılıyorum yanı 4 ay 1 sım slotu 4 ay 1 sım slotundan sonra bıtıyo o zamana kadar dırenc harıc kayıt ettırebılırmıyım bu cıhazı
Çıkar diye düşünüyorum. Ek olarak cihazınız global olduğu için en azından sizin için daha kolay olacak.

Clayz

80+ Silver
Çıkar diye düşünüyorum. Ek olarak cihazınız global olduğu için en azından sizin için daha kolay olacak.
cıhazı aldım suan cıhazı alırken telefoncu ıstersem 1k ya dırenc atabılecegını soyledı ama ben telefonun ıcını actırmak ıstemıyorum server kayıt olabılırse ılerıde onu dusunuyorum bu arada yardımların ıcın tesekkurler hocam

Top Bottom