J JoungUp 80+ Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 2 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Nevzat 26 Eylül 2024 #14 samaras00 yazmış: Arkadaş 2k ya imei artırmıştı. Devamı için tıklayın... kanka geçiçi atıyorlar onu bende atarım telefonu sıfırladığında yada güncelleme gelince tele gitme olasılığı yüksek o imelerin
samaras00 yazmış: Arkadaş 2k ya imei artırmıştı. Devamı için tıklayın... kanka geçiçi atıyorlar onu bende atarım telefonu sıfırladığında yada güncelleme gelince tele gitme olasılığı yüksek o imelerin
samaras00 80+ Silver Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 3,919 Dahası Reaksiyon skoru 1,619 Konum KAHRAMANMARAŞ İsim veli gok İlgilendiği Kategoriler TEKNOLOJİ 26 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 JoungUp yazmış: kanka geçiçi atıyorlar onu bende atarım telefonu sıfırladığında yada güncelleme gelince tele gitme olasılığı yüksek o imelerin Devamı için tıklayın... Aynen geçici oluyor . Kendim yapmayı düşünmedim değil. Boşta duran telefonun imeili ile .
JoungUp yazmış: kanka geçiçi atıyorlar onu bende atarım telefonu sıfırladığında yada güncelleme gelince tele gitme olasılığı yüksek o imelerin Devamı için tıklayın... Aynen geçici oluyor . Kendim yapmayı düşünmedim değil. Boşta duran telefonun imeili ile .