Neler Yeni

Bu youtuber valorant nasıl oynuyor

BeKo'O

80+ Silver
Bu tamamen sana kalmış bişey, doğru oyun hassasiyetini bulmak çok kolay değil bayaa bir oynaman tecrübe etmen denemen gerek, ben valorantı neredeyse çıktığından beri oynuyorum ama doğru sensivity'yi anca bulabildim geçen haftalarda, elime ve manevralarıma en iyi uyan oydu.
Valorant : 800dpi - 0,6 sens.
CS:GO : 800dpi - 1 - 1,50 sens.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan ben mesela 600 dpi valorant 0.335 sens oynuyorum bu ayarlar genellikle koldanmi oynarlar bilektenmi ikisi karışık mi ?
Dostum genel olarak şu hassasiyetde oynayanlar şu tarz oynar bu tarz oynar diye bir şey yok tamamen senin nasıl daha rahat ettiğine ve iyi oynadığına bağlı. Sadece düşük hassasiyetlerde arkanı döneceğin zaman mecburiyetten kolunu da oynatman gerekicek çünkü bileğin 180 derece dönmüyor sonuç olarak.

ElyyaK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Abdullah
Valorant : 800dpi - 0,6 sens.
CS:GO : 800dpi - 1 - 1,50 sens.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum genel olarak şu hassasiyetde oynayanlar şu tarz oynar bu tarz oynar diye bir şey yok tamamen senin nasıl daha rahat ettiğine ve iyi oynadığına bağlı. Sadece düşük hassasiyetlerde arkanı döneceğin zaman mecburiyetten kolunu da oynatman gerekicek çünkü bileğin 180 derece dönmüyor sonuç olarak.
Hayır onu biliyorum milletin kullandığını ben kullanacak değilim sadece sordum merak ettim

Top Bottom