Neden mantıklı
Bilekten oynamak daha iyidir bu arada, koldan oynanma sebebi hassasiyetle alakalı. He alışan adam ister koldan oynar ister bilekten ama bence kesinlikle bilekten oynamak daha iyi.Daha iyi manevra yapılabiliyor ve denene göre alışıldığında daha rahat aim konulabiliyor.
Koldan oynayanlara göre hassasiyeti bir tık daha yüksek tutmak zorunda kalıyorlar ama bilekten oynamak bence daha seri ve pratikBilekden oynayanlar bunu yapamiyormu
Bilekden oynayanlar bunu yapamiyormu
Ben hassasiyet yeni değiştim yeni mouse almıştım nekadar bir sürede alışırım acaba ? HassasiyeteBilekten oynamak daha iyidir bu arada, koldan oynanma sebebi hassasiyetle alakalı. He alışan adam ister koldan oynar ister bilekten ama bence kesinlikle bilekten oynamak daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Koldan oynayanlara göre hassasiyeti bir tık daha yüksek tutmak zorunda kalıyorlar ama bilekten oynamak bence daha seri ve pratik
Mesela yüksek hassasiyet dpi ile örnek verebilirmisinYülsek hassasiyete alışması daha zor oluyor. Bilekten ani manevra yapabilmek için hassasiyet yüksek olmalı.
Ben hassasiyet yeni değiştim yeni mouse almıştım nekadar bir sürede alışırım acaba ? Hassasiyete
Mesela yüksek hassasiyet dpi ile örnek verebilirmisin
Koldan oynayan çok iyi oyuncular olduğu gibi bilekten oynayan çok iyi oyuncularda var. Şu daha mantıklı demek doğru değil. Nasıl iyi oynuyorsan öyle. Bu Arkadaş Valoranti koldan mi oynuyor bilekten mi ?
Bu tamamen sana kalmış bişey, doğru oyun hassasiyetini bulmak çok kolay değil bayaa bir oynaman tecrübe etmen denemen gerek, ben valorantı neredeyse çıktığından beri oynuyorum ama doğru sensivity'yi anca bulabildim geçen haftalarda, elime ve manevralarıma en iyi uyan oydu.Ben hassasiyet yeni değiştim yeni mouse almıştım nekadar bir sürede alışırım acaba ? Hassasiyete
Mesela yüksek hassasiyet dpi ile örnek verebilirmisin
Şuan ben mesela 600 dpi valorant 0.335 sens oynuyorum bu ayarlar genellikle koldanmi oynarlar bilektenmi ikisi karışık mi ?Koldan oynayan çok iyi oyuncular olduğu gibi bilekten oynayan çok iyi oyuncularda var. Şu daha mantıklı demek doğru değil. Nasıl iyi oynuyorsan öyle